Přejít k hlavnímu obsahu

Simíci naživo? Influencerka dala fanouškům kontrolu nad svým životem

14. 11. 2022 | 08:00 Lifestyle
Některé situace bývají občas tak neuvěřitelné, až by jeden řekl, že vypadly z nějakého televizního seriálu nebo hollywoodského trháku, opak ale často bývá pravdou. Mladá francouzská influencerka se rozhodla využít populární platformu OnlyFans k poněkud nečekanému účelu - rozhodla se fanouškům dát moc nad svým životem a oni tak mohou rozhodovat o jejích aktivitách. Trochu to připomíná oblíbenou hru The Sims, akorát naživo.
Simíci naživo? Influencerka dala fanouškům kontrolu nad svým životem
Simíci naživo? Influencerka dala fanouškům kontrolu nad svým životem
Zdroj: Laurie/Instagram

Nápaditá influencerka se jmenuje Laurie, je jí 23 let a pochází z Paříže. Ačkoliv na svůj profil na OnlyFans také občas sdílí fotografie v prádle, získává si pozornost docela jiným způsobem. Její fanoušci se totiž mohou zapojit do hlasování o tom, co se bude v jejím životě dít. To se může týkat prakticky čehokoliv, ať už jde o malá rozhodnutí, jako co si dá daný den k obědu, nebo ta obrovská, jako je rozchod s přítelem. „Ne, nejedná se o vtip, rozhodla jsem se, že už nebudu dělat důležitá rozhodnutí ve svém životě,“ stojí v dívčině biu na OnlyFans. „Je to na TOBĚ. Ty rozhodneš o budoucnosti tohoto účtu.“

A jak to vlastně celé funguje? Dvakrát týdně mohou fanoušci prostřednictvím Telegram kanálu hlasovat, zapojit se může kdokoliv, nemusí být nutně subscriber. Na druhou stranu pouze ti vidí konečné výsledky hlasování, neboť jsou sdílené právě na OnlyFans. Mohou také přijít s návrhy na další hlasování nebo s Laurie komunikovat skrze zprávy. Mladá žena tvrdí, že ničeho nelituje, vše nechává na svých fanoušcích a těší se, kam ji životní cesta zavede. 

Influencerka si uvědomuje, jaký dopad na její život může tento systém mít, i proto odmítá hlasování, jejichž výsledky by ji mohly uvést v nebezpečí, někomu ublížit nebo jsou nenávistné. Nápad samotný však chválí, neboť již například překonala svůj strach z výšek, rozešla se s toxickým přítelem a zanechala stáže, která ji nenaplňovala, to vše na popud svých věrných fanoušků. 

Zajímavý experiment může na pohled trochu připomínat oblíbenou videohru The Sims, kde jsou hráčům vydáni virtuální charaktery „na pospas“. Jeden velký rozdíl je, že se influencerku zatím nikdo nepokusil utopit v bazénu bez schůdků. Rádi slyšíme, že tento nápad Laurie posouvá vpřed a věříme, že i s pomocí fanoušků to dotáhne ještě dál. 

Fanoušci rozhodli, že si influencerka dopřeje italskou kuchyni.
Fanoušci rozhodli, že si influencerka dopřeje italskou kuchyni.
: Telegram