Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen to dokázal! Opět táhl svůj tým kupředu a zahraje si semifinále IEM Rio Majoru

11. 11. 2022 | 18:16 Counter-Strike 2 Preview
Neskutečná jízda pokračuje! Jen malé procento světové komunity věřilo ve svém Pick'Emu MOUZ, oni však opět potvrdili, že se ani přes minimální zkušenosti většiny sestavy nevzdávají a nezaleknou se jakéhokoliv jména. Ve čtvrtfinále skolili Cloud9 a čeká je sobotní semifinále!
Tým MOUZ v Brazílii
Tým MOUZ v Brazílii
Zdroj: MOUZ

David „frozen“ Čerňanský válí opravdu ve velkém stylu, letos už nikdo nepochybuje o tom, že by se do TOP 20 žebříčku za uplynulý rok měl dostat. Statisticky patří mezi nejlepší riflery tohoto roku a svoji formu potvrzuje dvojnásobně i na IEM Rio Majoru. Nikdo mimo něj není v zelených číslech, i přesto jde už o semifinalisty! Vliv slovenského hráče na hru německé organizace je obrovský a více než jednoznačný.

MOUZ se ve čtvrtečním semifinále postavili Cloud9, jednomu z kandidátů na titul. Ruská sestava ukradla soupeři jeho map pick a vypadalo to, že se predikce favoritů skutečně potvrdí. Totéž se ale následně vydařilo myšákům, a parádní otočku série dokonali na decideru. Na obou vítězných mapách přitom frozen nasbíral nejvíce killů i průměrného poškození na kolo. Z mladé hvězdy je ostřílený tahoun, jak má být!

Semifinálovým soupeřem MOUZ bude další CIS tým Outsiders, který už je ve swissu jednou 2:0 porazil. Nastal tak čas odplaty, nezapomeňte si všichni v sobotu v 18:00 naladit Twitch kanále PLAYzoneCZ, kde pokračuje oficiální vysílání s českým komentářem. Složení druhého semifinále určí páteční boje, vysoce očekávaný je přitom hlavně duel domácích borců FURIA Esports proti největším favoritům NAVI.

Sleduj IEM Rio Major play-off
Sleduj IEM Rio Major play-off
Foto: PLAYzone
Harmonogram streamu
Čtvrtek 10. listopaduKomentují:
18:00 Rusko Outsiders2:0 Evropa fnaticMishek + Storm
21:30 Evropa MOUZ2:1 Rusko Cloud9shadye + Sphexxai
Pátek 11. listopaduKomentují:
18:00 Rusko Team Spiritvs. Dánsko HeroicMishek + Storm
21:30 Brazílie FURIAvs. Ukrajina Natus Vincereshadye + Sphexxai
Sobota 12. listopaduKomentují:
18:00 Rusko Outsidersvs. Evropa MOUZMishek + Storm
21:302. semifináleshadye + Bananides
Neděle 13. listopaduKomentují:
17:00ShowmatchMishek + Bananides
19:00GrandfináleMishek + Bananides
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.