Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá várka finalistů Vodafone MČR PUBG. Do Prahy dorazí i borci ze zahraničí

14. 11. 2022 | 18:00 PUBG: Battlegrounds Preview
Druhou čtvrtinu všech účastníků nakousneme třemi známými jmény a jedním týmem bez organizace. Ve dnešní náloži najdeme spoustu nováčků na finále MČR, ale i zahraniční jména.
Vodafone MČR PUBG: Preview 9-12
Vodafone MČR PUBG: Preview 9-12
Zdroj: PLAYzone / MČR

12. REViTAL BlackTrains

Začneme týmem, jehož hráči mají z dnešního preview nejvíce zkušeností. Tento celek o sobě většinu sezóny dával vědět pod názvem Forza Ragazzi, po třech sériích, a hlavně po výhře druhého finále, dokonce patřil k nejlepším týmům celého žebříčku. Háček je ale v tom, že většinu ročníku tým odehrál v pětičlenné sestavě se známým zahraničním hráčem OConnellem. Ten ale do Prahy na Vodafone MČR PUBG nedorazí a už pod křídly tradiční organizace se na něj parťáci spolehnout moci nebudou. V nedávném finále Sazka eLEAGUE obsadili 12. místo, a to hráli v plné síle. Na vrcholu roku by potřebovali zavzpomínat na úvod sezóny.

PřezdívkaÚčasti (nej. výsledek)
 Česká republika aveiRik3x (6. místo)
 Česká republika NX2x (9. místo)
 Česká republika Yabadaba2x (9. místo)
 Česká republika Horiii1x (14. místo)

11. Online Vision Gaming

Několik zahraničních borců do Prahy dorazí, OVG mají ve svých řadách jednoho z nich. PartyBeetle z Norska ví, jaké je to hrát nejvyšší evropskou soutěž PCS, ale i přesto svůj um přijede ukázat také do Česka. Vybral sis jej totiž tým, který část sezóny odehrál pod názvem 19minus. Společně tento celek odehrál celou kvalifikační sezónu, ale především v první polovině ne vždy využil svou finální sestavu. OVG hodně svazovala nekonzistentnost výkonů, jelikož se uměli držet v horních patrech, stejně jako končit mezi posledními. Jejich aktuální forma se těžko hodnotí, protože se neukázali na Sazka eLEAGUE. Určitě ale mohou překvapit.

PřezdívkaÚčasti (nej. výsledek)
 Česká republika Peposlav1x (16. místo)
 Česká republika pr1lbaPremiéra
 Česká republika jubass43Premiéra
 Norsko PartyBeetlePremiéra

10. Gifted.uRage

Další tradiční organizace z hlediska účastí na finálovém eventu. Základní pilíře sestavy spolu strávily celou letošní sezónu, E1dam a marb0 začali pod křídly Fadee Gaming a po krátké etapě pod neutrálními názvy definitivně zakotvili v přístavu Gifted.uRage. Právě až v pozdní fázi letošní kvalifikace se vedle nich vykrystalizovala sestava, v níž se představí na finále sezóny. S finským přírůstkem Dazzem, s nímž marb0 působí v mezinárodním celku Room For Improvement, vybojovali nejen 4. místo v rámci poslední kvalifikační série, ale také ve finále Sazka eLEAGUE. Na Vodafone MČR PUBG mohou být černým koněm.

PřezdívkaÚčasti (nej. výsledek)
 Česká republika marb02x (8. místo)
 Česká republika E1damPremiéra
 Česká republika macaroniPremiéra
 Finsko DazzPremiéra

9. Fourex

Na závěr dneška si představíme jednoho z účastníků, který nereprezentuje žádnou organizaci. Fourex i přesto během roku několikrát změnili jméno, protože si zprvu říkali ForWard nebo Leniency. Paradoxně tak přišlo více změn názvů než hráčů v sestavě, protože základní trojlístek spolu působí od začátku kvalifikační sezóny. Jediným přírůstkem se od čtvrté série stal uTrxsh alias SvobyZxD, spolu s ním tým zažil například parádní devátou sérii korunovanou celkovým 2. místem. Mimo to ale výsledky Fourex spadly do zlatého průměru, což podtrhuje umístění v celoroční klasifikaci i 8. místo z říjnového finále Sazka eLEAGUE. 

PřezdívkaÚčasti (nej. výsledek)
 Česká republika Shadee2x (9. místo)
 Česká republika Sined1x (16. místo)
 Česká republika Norfs1dePremiéra
 Česká republika uTrxshPremiéra
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.