Přejít k hlavnímu obsahu

Šokující chování týmového manažera. Podřízni se, napsal mladé české naději

17. 11. 2022 | 14:45 League of Legends Kauza
Přestupové období League of Legends se co nevidět rozjede a hráči se poohlížejí po nových angažmá a příležitostech. Situaci na scéně zkoumá také Matyáš „Smarty“ Rozvoral, jeden z předních domácích supportů reprezentující pardubickou organizaci Dynamo Eclot. Při komunikaci s jedním z týmových manažerů však dostal šokující odpověď. „Podřízni se, ty nechutnej hajzle,“ odepsal nejmenovaný zástupce jednoho z mančaftů.
Šokující chování týmového manažera. Podřízni se, napsal mladé české naději
Šokující chování týmového manažera. Podřízni se, napsal mladé české naději
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Teprve 17letý Rozvoral sdílel šílenou reakci týmového manažera nejmenované organizace na svůj Twitter. „Divoká offseason,“ napsal ke svému příspěvku, pod kterým se okamžitě sešli nechápající kolegové z profesionálního League of Legends i dobře známá jména scény na sociálních sítích jako Express LoL.

Většina nedokázala pochopit podobné chování a jen nevěřícně zírala. Další část komentujících se shodla na jednom - nikdo podobný by neměl ve světě esportu fungovat.

K situaci se na Twitteru vyjádřil také Adam „Jackisek“ Jeřábek, spoluhráč Smartyho z Dynama Eclot. „Pravděpodobně někdo, proti komu jsme trénovali a dostal jeho Singed treatment, nechci ukazovat prstem (vím, kdo to je + Smarty je doopravdy fit),“ odlehčil situaci jen o rok starší hráč.

„Bohužel, i tohle se děje,“ komentoval dál Smarty smutnou situaci, která ukazuje, že cesta mladých nadějí především z menších regionů dokáže být v League of Legends opravdu náročná.

League of Legends
League of Legends
: depositphotos.com
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).