Přejít k hlavnímu obsahu

V novém Super Mario Bros filmu se má objevit hvězda Danny Trejo

18. 11. 2022 | 07:00 Lifestyle
Již v dubnu příštího roku na plátna kin dorazí další film inspirovaný světem videoher. Tentokrát se mohou fanoušci těšit na snímek na téma Super Mario Bros. Nese název Super Mario Bros. ve filmu a má se v něm objevit mimo jiné i Danny Trejo. Jedná se o oblíbeného amerického herce, který je proslulý zejména svými rolemi záporáků.
V novém Super Mario Bros filmu se má objevit hvězda Danny Trejo
V novém Super Mario Bros filmu se má objevit hvězda Danny Trejo
Zdroj: Universal Pictures, Sony Pictures Television

Snímek má naplánovanou světovou premiéru na 7. dubna a jistě si získá své diváky, a to nejen ty z dětských řad. Velmi pravděpodobně přitáhne i nadšence do Maria a jeho světa, kteří Super Mario Bros. mohou pařit již od jeho vydání v roce 1985. Ostatně na trailer se můžete podívat ve videu níže. Ve filmu se objeví například Chris Pratt, Anya Taylor-Joy nebo Jack Black.

Kromě výše uvedených se ovšem mluví i o dalších známých jménech. Dle informací z Twitteru se na LinkedIn profilu jednoho ze zaměstnanců kreativního marketingu ze studia Illumination objevila informace, která ukazuje na to, že by se mohli zapojit i Danny Trejo nebo Taraji P. Henson. Moc se toho neví, ale figurují na seznamu potvrzených dabérů, pro něž zaměstnanec vytvořil „skriptovaný obsah sociálních médií“. Danny Trajo je znám především pro své role záporných postav, ve filmech ztvárnil přinejmenším 65 postav, které zemřely

Mezi fanoušky na sociálních médiích se hned začalo horlivě diskutovat o tom, zda jsou skutečně zapojeni a komu by případně mohli propůjčit hlas. Na Redditu například jeden z uživatelů komentoval, že by Danny Trejo mohl hrát Koopa Troopu, neboť má s želvami již zkušenost z Breaking Bad. Nutno podotknout, že Trejo i Henson se nedávno zapojili do společného projektu, jímž byl nový film s Mimoni, je tedy možné, že právě proto se objevili na společném seznamu, ačkoliv nic není jisté. Bez oficiálního vyjádření se můžeme pouze domnívat.