Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší update? FIFA komunita kritizuje EA Sports, kde je problém?

19. 11. 2022 | 13:50 EA SPORTS FC 24 Gaming
Každoroční tradice přišla ve FIFA 23 v polovině listopadu. Hráči si fotbal z dílny EA Sports užívali víc, většina byla spokojenější než v minulém roce. Vývojáři ovšem hru v poslední aktualizaci změnili k nepoznání a nadšení většiny komunity je pryč. „Zničili celou hru,“ stěžují si hráči.
FIFA 23
FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Úvodní týdny FIFA 23 byly oproti ostatním ročníkům k nepoznání. Pryč byla meta, kdy se v týmech objevovali jen rychlí a mrštní hráči. Vysocí borci jako Erling Haaland byli na vrcholu a zdálo se, že EA Sports přišli konečně s něčím novým.

Jenže nedávný patch vše změnil. Lengthy hráči především v obraně jsou passé. Staré časy jsou zpět.

L1 dribbling je broken, stejně jako jasná herní strategie - poslat míč na lajnu, proběhnout s explozivním borcem polovinu hřiště a v šestnáctce nahrát pod sebe. Nejde o něco, na co by si FIFA komunita chtěla zvykat. „ Je to opravdu frustrující a nezábavné,“ stěžuje si většina fanoušků FIFA 23.

Obecně se hráči shodují na tom, že před patchem rozhodně FIFA nebyla bezchybná a v ideálním stadiu. Rozhodně však podle nich byla lepší a osvěžující než návrat k FIFA 22.

Štítky: EA Sports, fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).