Přejít k hlavnímu obsahu

V čem si libují světoznámí herci? Hvězdy Stranger Things mají jasno: Fortnite!

21. 11. 2022 | 10:30 Fortnite Zajímavost
Spousta populárních celebrit nebo sportovců je vášnivými fanoušky Fortnite. Rádi hrají oblíbenou hru, když zrovna nejsou na hřišti, nezpívají nebo netočí nadcházející filmový trhák.
Millie Bobbie Brown a Noah Schnapp
Millie Bobbie Brown a Noah Schnapp
Zdroj: American Federation of Television and Radio Artists

Fanoušci již vědí o některých velkých jménech, jako jsou Drake, Harry Kane, JuJu Smith-Schuster, Marshmello nebo David Pastrňák, kteří se dokonce představili na turnajích. Na seznam přibyla dvě nová jména, protože Millie Bobby Brown a Noah Schnapp veřejně vyjádřili svou lásku k hraní této battle royale hry.

Jedenáctka ze Stranger Things se nedávno objevila v rozhovoru pro Wired Autocomplete. Po nedávném úspěchu svého filmu Enola Holmes 2 na Netflixu se oblíbená herečka otevřela několika zajímavým otázkám. Mezi nimi byla i ta, zda hraje nějaké videohry. K překvapení fanoušků přiznala, že občas hraje Sims 4 a Fortnite. „Většinou se utábořím, dokud nezbude asi pět lidí, a pak předám ovladač zkušenému hráči, aby hru dohrál.“

Je tak jasné, že Millie tráví část svého volného času hraním Fortnite. Hvězda však přiznala, že ve hře není až tak dobrá. Doufejme, že fanoušci někdy uvidí Millie Bobby Brown hrát, a pokud se někdy spojí s některým populárním streamerem, mohl by to být rekordní živý přenos, stejně jako ten s Ninjou a Drakem.

Další hvězdou Stranger Things, jenž miluje hraní populárního titulu Epic Games, je Noah Schnapp, známý rolí Willa Byerse. V rozhovoru pro GQ před čtyřmi měsíci mluvil o Xbox Series X a všech hrách, které rád hraje na konzoli, například Call of Duty. O Fortnite konkrétně řekl: „Právě jsem se vrátil do hry. Miluji ji.“

Je zřejmé, že hra má mnoho fanoušků v obsazení nejednoho seriálu. S oznámením nové kapitoly můžeme očekávat ještě více populárních jmen, které vyzkouší, co nového nám Epic Games připravil.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.