Přejít k hlavnímu obsahu

Rozloučení s Artemis a přivítání Asterie. Podrobnosti o mapě zřejmě unikly již před rokem!

26. 11. 2022 | 12:00 Fortnite Spekulace
Na základě spekulací dost možná unikla mapa čtvrté kapitoly. I když zatím neexistuje žádné vizuální znázornění, existuje několik tipů, které lokace můžeme na ostrově očekávat.
Artemis je název mapy kapitoly 3
Artemis je název mapy kapitoly 3
Zdroj: Epic Games

Krátce předtím, než začala sezóna 4, kapitola 3, objevil leaker GMatrixGames zbrusu novou mapu v souborech hry. Zpočátku to nedávalo smysl. Mnozí spekulovali, že to souvisí s nadcházejícím Unreal Editorem tedy Creativem 2.0.

S potvrzenou kapitolou 4 je samozřejmé, že nová mapa s kódovým označením „Asteria“ bude hostitelem nové fáze příběhu hry. Bohužel, kromě existence mapy není nic jiného, s ​​čím by se dalo pokračovat. Naštěstí podle tweetu ze srpna 2021 existuje několik možností, které lze vzít v úvahu.

Podle zkušeného leakera Hypexe jeho tweet obsahoval dosud nevydané lokace pro novou mapu s kódovým označením „Demeter“, a pravděpodobně tak skrývá místa pro mapu kapitoly 4.

V rozhovoru s teoretikem FNChiefAko HYPEX zmiňuje, že únik ze srpna 2021 se může týkat Asterie. Vzhledem k tomu, že Epic Games mají ve zvyku logicky používat šifrovaná jména, „Demeter“ mohl sloužit ke stejnému účelu.

Musíme si tedy také uvědomit, že i tato jména mohou být krycím názvem a nemusí to být konečné jméno pro nové místa zbrusu nové mapy. 

Zbystřit ale rozhodně můžeme u lokace s názvem Dragons Maw Cave, a to z dobrého důvodu.

I když bylo zmíněno, že názvy mohou být jakékoliv, za názvem jeskyně Dragons Maw Cave může být něco pravdy. Jakkoli se to může zdát podivné, existuje velká možnost, že do kapitoly 4 budou přidáni draci či něco jim podobného.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.