Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní herní snack mistrů? Na Pringles se stály fronty

16. 12. 2022 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Brněnské MČR je každoročně jednou z největších tuzemských esportových akcí. Jedním z hrdých partnerů této populární akce je Pringles, které mělo stánek stejně oblíbený jako týmy účastnící se soutěže. Všechno totiž nebylo jen o občerstvení, ale o zábavu skutečně pro každého.
Fronta na Pringles
Fronta na Pringles
Zdroj: PLAYzone

Není tajemstvím, že Pringles patří mezi nejznámější a nejoblíbenější snacky na trhu. Obzvláště populární je pak u hráčů, protože na rozdíl od jiných pochutin si s nimi nezamastí svou soupravu. Z rozmanitých příchutí si vyberou i náročnější osoby. Salt & Vinegar, Spring Onion nebo raději klasiku? Možností je spousta.

Není tedy divu, že o Pringles takový velký zájem, stejně jako v letech minulých. Naše zásoby se dokonce nečekaně vyprázdnily! Chuti zkrátka neporučíš. Kromě ochutnávek byl stánek obohacen malováním, dárečky, hosteskami, legendárním Stiga hokejem či stolním fotbálkem. Zábavu zde zkrátka našel každý.

Pokud ti chybí PLAYbar, kde jste se o ideální brambůrky pro hráče, které nemastí, mohli opravdu přetrhnout, tak neváhej a zavítej do naší Vodafone PLAYzone Areny. V Praze na Chodově jsme na vaše mlsné jazýčky denně připraveni! Pro všechny ostatní je tu parádní soutěž, o které se dozvíš přímo na stránkách Pringles.

Stolní fotbálek u stánku Pringles
Stolní fotbálek u stánku Pringles
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Pringles, MČR
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.