Přejít k hlavnímu obsahu

Rukavice do CS:GO vás můžou vyjít až na 750 tisíc korun! Které jsou nejvzácnější?

7. 12. 2022 | 16:46 Counter-Strike 2 Zajímavost
Skiny zdobí zbraně v Counter-Striku již nějaký ten pátek. Podobně je tomu zrovna tak i u rukavic, které tady s námi jsou již od roku 2016 a jsou rovněž nedílnou součástí všech obchodníků, sběratelů a milovníků krásných skinů. Vládce ovšem může být jenom jeden, a v případě rukavic se jedná o model Sport Gloves. Jaká provedení ale patří mezi ty nejdražší?
Sport Gloves | Pandora's Box
Sport Gloves | Pandora's Box
Zdroj: Valve / Joe's Workshop

Nedílnou součástí CS:GO jsou od Arms Deal Updatu nejrůznější skiny. Zpočátku zdobily skiny pouze zbraně, které mohou dohromady se vzácnými samolepkami mít hodnotu domu, jako tomu bylo i v tomto případě.

O několik let později se vývojáři rozhodli hru okořenit a začali zdobit také rukavice a agenty. Zatímco cenovky agentů nejsou nikterak závratné, hodnota nejvzácnějších rukavic totiž dosahuje statisíců korun.

Podobně jako u zbraní, velmi důležitým určujícím faktorem jejich ceny je atraktivnost daného modelu a jeho kondice, zpravidla Factory New. A právě tuto definici do puntíku splňují i tři nejdražší skiny na rukavice.

Nejdražší tři páry rukavic ve hře CS:GO
Nejdražší tři páry rukavic ve hře CS:GO
Foto: Valve / Yoshiho CS:GO Deníček

Na stupních vítězů se drží tři různé modely Sport Gloves. Bronzové místo s hodnotou 340 000 Kč patří bílo-zelenému provedení Hedge Maze. Stříbro si odnáší růžovo-modré zbarvení Vice za 500 000 Kč. Pomyslným králem jsou fialovou-černé rukavice Pandora's Box, jejichž cena činí neuvěřitelných 750 000 Kč.

Všechny tři kousky můžete vidět na obrázku výše, v celé kráse si je prohlédněte v Yoshiho CS:GO Deníčku.

Zkontrolujte si také pořádně vaše inventáře, protože zapomenuté účty mohou skrývat úžasné poklady!

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.