Přejít k hlavnímu obsahu

Riot má náhradu za All-Star. Season Kickoff poskytne první pohled na novou sezónu

12. 12. 2022 | 13:14 League of Legends Lifestyle
Riot Games mají za lubem zkrátit fanouškům čekací dobu, než uvidí jejich oblíbence zápolit na Riftu. Všech devět velkých světových regionálních lig se bude účastnit oslav k zahájení nové sezóny, a to zbrusu novou událostí, která nahradí oblíbený All-Star event.
Season Kickoff
Season Kickoff
Zdroj: Riot Games

Start nového roku bude jako bílý neposkvrněný list papíru. Jde o nový začátek pro všechny, od mistrů světa až po hráče rankedů. S ohledem na tuto cestu se dočkáme zcela nové soutěžní události: Season Kickoff.

O víkendu 10. a 11. ledna se devět světových lig zúčastní speciální události. Fanoušci se dočkají první ukázky, jak si kdo v nové sezóně bude počínat a kdo si zaslouží zvýšenou pozornost. Detaily o akci se teprve dozvíme.

Kickoff má nahradit All-Star Event, který nabízel netradiční herní módy nebo 1v1 souboje. Lepší načasování přinese hráčům delší odpočinek a fanouškům i tak zkrátí čekání, než opravdová sezóna započne. Akce navíc obohatí místní soutěže a oslavy konce roku, které regiony v tomto období obvykle pořádají.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.