Přejít k hlavnímu obsahu

Herní odpočinek sportovců. Fortnite nechyběl ani na mistrovství světa ve fotbale

12. 12. 2022 | 14:57 Fortnite Lifestyle
Důležitou součástí života profesionálních sportovců je odpočinek, o to více během důležitých turnajů. Jordan Pickford z Anglie si na samotné mistrovství světa ve fotbale nechal do Kataru přivézt herní sestavu, aby mezi zápasy mohl odpočívat formou hraní Fortnite.
Jordan Pickford na Mistrovství světa v Kataru
Jordan Pickford na Mistrovství světa v Kataru
Zdroj: Liverpool Echo

Anglie už se na letošním mistrovství světa neukáže. Před několika dny však vzbudilo pozornost i něco jiného než výkony Harryho Kanea a spol. Jednička národního týmu, Jordan Pickford, si totiž do Kataru nechala přivést svoji celou herní sestavu. Prý je to pro něj nejlepší odpočinek a u her se nejlépe odreagovává.

Hraní mezi sportovci není žádné tabu, 28letý brankář se o oblíbené relaxační činnosti rozpovídal v rozhovoru přímo pro oficiální YouTube kanál anglické reprezentace. Jeho koníček se dostal i do nadpisu.

„Mám doma PC sestavu, mít notebook mě unavovalo. Teď mám ale chlapíka, který umí spojit obrazovku s vysoce kvalitním notebookem. Snažím se jen získat ty nejlepší FPS a získat tak převahu,“ zmínil Jordan v rozhovoru.

Ze všeho nejvíc hrají Fortnite, není tak jediný, kdo si na pár seskoků najde čas. Dříve byla mezi fotbalisty na hotelu oblíbená hlavně FIFA, dnešní záliby už jsou rozmanitější. Nedávno jsme psali o brazilských fotbalistech, kteří jsou proslulí hraním CS:GO. Také oni měli na MS připravený koutek, stejně jako Dánové.