Přejít k hlavnímu obsahu

S1mple a ZywOo bok po boku. Nejlepší hráči novodobé historie si zahrají v jednom týmu

13. 12. 2022 | 12:20 Counter-Strike 2 Turnaj
Natus Vincere slaví třinácté výročí svého vzniku a při této příležitosti si slavná organizace připravila pro své fanoušky charitativní turnaj. V něm si změří síly hráči z předních světových celků v sestavách rozdělených podle jejich herních rolí. Bok po boku budou vedle sebe stát například i nejlepší hráči novodobé historie Counter-Striku, neboli s1mple a ZywOo.
Rivalové s1mple a ZywOo si tentokrát zahrají společně
Rivalové s1mple a ZywOo si tentokrát zahrají společně
Zdroj: HLTV.org

Nejeden fanoušek si určitě kladl otázku, jak by to asi vypadalo, kdyby spojily síly největší hvězdy světového Counter-Striku. Nyní se však tento sen stává skutečností a my se můžeme těšit na pořádnou předvánoční přestřelku. Spolu si totiž zahrají Oleksandr „s1mple“ Kostyliev a Mathieu „ZywOo“ Herbaut.

O co ale půjde? Ukrajinská organizace Natus Vincere k výročí svého založení připravila charitativní turnaj na pomoc ukrajinským nemocnicím. Kromě svých reprezentantů si na pomoc zavolali další zástupce předních evropských celků. Jmenovitě se pak jedná o FaZe, Astralis, Liquid, fnatic, ENCE, BIG, Vitality a MOUZ.

Diváci se mohou těšit na zajímavý koncept, který v Counter-Striku doposud k vidění nebyl. Celkem čtyři týmy totiž bude spojovat role, jež daní hráči ve svých týmech zastávají. Ukáže se tak všetrannost. Jedním z týmů bude i TEAM ONE SHOT, jehož reprezentanti v čele se s1mplem a ZywOo budou pouze snipeři.

Zatímco dvě největší hvězdy jsou headlinery celé akce, tak jejich kolegové budou oznámeni až tuto sobotu, tedy pět dní před startem charitativní akce. Vzhledem k účastnícím se organizacím je ale jasné, že se můžeme těšit na zajímavé směsice in-game leaderů, supportů a riflerů. Tenhle turnaj si nenechte ujít!

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.