Přejít k hlavnímu obsahu

Balíček za půl milionu a další fail. Hráči vydělali na chybě EA Sports

26. 12. 2022 | 12:50 EA SPORTS FC 24 Gaming
Největší balíček v historii FIFA. S tím přišli vývojáři z EA Sports v neděli 25. prosince. Speciální pack měl obsahovat 105 zlatých vzácných hráčů a k tomu jednoho Hrdinu s hodnocením alespoň 87. Všechny předměty neobchodovatelné. Jenže ne všechno šle podle plánu.
500k pack ve FIFA 23
500k pack ve FIFA 23
Zdroj: https://www.youtube.com/@UniqueRiggers

Trend obřích balíčků za stovky tisíc mincí se spoustou neobchodovatelných předmětů ve FIFA pokračuje. EA Sports v nejnovější hře razantně změnili přístup k packům a často se vydávají cestou untradeable karet. V minulosti už mohli hráči zakoupit například pack za 250 tisíc coinů, který vyvolal velikou kontroverzi.

EA Sports ale drží nastavený metr a 25. prosince vydali balíček za půl milionu mincí, největší pack v historii všech FIFA her. Jen ti bohatší hráči si mohli balíček dovolit, někteří museli jít cestou FIFA Points. Ale pokud jej otevřeli v první vlně, musela u nich panovat spokojenost.

Místo neobchodovatelných předmětů se totiž v balíčku objevily obchodovatelné kartičky. Příjemné překvapení některým šťastlivcům vydělalo i miliony coinů, na internetu začaly okamžitě kolovat packy s parádními pully a obřími profity.

Netrvalo dlouhou a balíček byl z obchodu stažen. Po několika hodinách byl znovu v obchodu k mání, tentokrát již se správnými předměty.

Štítky: fifa, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).