Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně volným hráčem. Oskarův bývalý spoluhráč hledá angažmá

26. 12. 2022 | 19:34 Counter-Strike 2 Přestup
Poslední z hráčů, kteří byli součástí neúspěšného tažení organizace TITANS, se s týmem loučí. Miikka „suNny“ Kemppi se po nepovedeném roce konečně odpojil od celku a hledá si nový domov. 28letý Fin je podle svých slov schopen nastoupit na pozici riflera a IGL.
Miikka "suNny" Kemppi
Miikka "suNny" Kemppi
Zdroj: ESL

Rok 2022 měl pro bývalého střelce mousesports daleko od ideálu. Od února nastupoval na online turnajích a kvalifikacích s týmem GORILLAZ, vždy neúspěšný. Žádná ze sestav nefungovala, tým se obrovsky trápil a stal se pohřebištěm slavných jmen.

Na začátku srpna svitla naděje. Miikka „suNny“ Kemppi a spol. se oficiálně představili jako první pětice v historii nově vzniklé organizace TITANS. 16. hráč světa roku 2018 měl být jednou z hlavních hvězd mančaftu, jehož součástí byl i český sniper Tomáš „oskar“ Šťastný.

Jenže nic podobného se nedělo. Nezdary se kupily, na Tipsport CS:GO Praha skončil tým po nepostupu ze skupiny na děleném pátém místě. Ani na CCT to nefungovalo, podobně končily kvalifikace.

6. října byl suNny společně s oskarem a suprou umístěn na přestupovou listinu. Zanedlouho se s organizací rozloučili i Nodios spolu s MSL a týmu byl konec. Neslavná kapitola kariéry slavných hráčů byla minulostí.

Kromě neuspokojivých výsledků se hráči potýkaly i s problémy s vedením. Sám oskar se nechal slyšet, že organizace hráčům dluží nemalé peníze. U finského borce by pak měla částka přesahovat 100 tisíc dolarů.

TITANS jsou ale pryč, suNny se teď soustředí na další fázi své kariéry. Vezme některý z týmů zkušeného harcovníka pod svá křídla?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).