Přejít k hlavnímu obsahu

BetBoom Boombl4. Rus se má vrátit na server s novým týmem

27. 12. 2022 | 09:15 Counter-Strike 2 Spekulace
Návrat šampiona PGL Major Stockholm je podle posledních zpráv na spadnutí. Kirill „Boombl4“ Mikhaylov bude údajně znovu na serveru během profesionálních CS:GO zápasů. Zprávy potvrdila dlouholetá opora organizace forZe Andrey „Jerry“ Mekhryakov. Novým Mikhaylovým domovem by měl být tým BoomBet.
Boombl4 v dresu NAVI
Boombl4 v dresu NAVI
Zdroj: ESL

BetBoom Team by měl být oficiální v lednu 2023. Jeho součástí měl být původně také již zmiňovaný Andrey „Jerry“ Mekhryakov.

Z nové sestavy nakonec sešlo. „Na soupisce byly problémy s rolemi, o kterých se nediskutovalo,“ upřesňoval potíže BetBoom Teamu Jerry. „V současné době bude Boobml4 hrát v BetBoom Team,“ doplnil lídr forZe.

Oficiální informace od hráče ani potenciální organizace zatím nevyšly.

Konec v NAVI

Kirill „Boombl4“ Mikhailov prožil náročný rok 2022. Na jeho začátku byl dvakrát nakažen koronavirem a kvůli nemoci nemohl pomáhat svému týmu v zápasech.

V dubnu pak přišla zpráva o rozvodu tehdy 23letého Rusa s Angelikou „LiQueen“ Mikhailovou. Jejich manželství trvalo pouhé čtyři měsíce. Následovala drogová aféra samotného hráče, kterou Boombl4 ukončil negativním testem na návykové látky.

Ještě před tím vším však stihla Mikhailova bývalá manželka jeho reputaci poškodit natolik, že se musel po třech letech s NAVI rozloučit. Jedním z hlavních důvodů byla LiQueenina podpora ruské invaze na Ukrajinu.

Po dvou finálových umístění na Majoru se musel Boombl4 s týmem rozloučit a dlouhou dobu se na serveru neukázal. To by se mělo v roce 2023 změnit.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).