Přejít k hlavnímu obsahu

Zbrusu nové promo ve FIFA. Co nás čeká před Team of the Year?

1. 1. 2023 | 19:05 EA SPORTS FC 24 Spekulace
EA Sports poprvé v historii FIFA Ultimate Teamu přichází s promem Centurions. To bude posledním před začátkem Team of the Year a začne 6. ledna. Trvat by mělo dva týdny a jeho součástí budou dva týmy vydané vždy v pátek. Vše od vzhledu karet až po datum vydání je známo, o co přesně však během proma Centurions půjde?
FUT Centurions
FUT Centurions
Zdroj: twitter.com/@FUTMentor

Team of the Year se nezadržitelně blíží. Jeden z každoročních vrcholů FIFA odmění ty nejlepší fotbalisty předchozích dvanácti měsíců speciální kartou, která bude patřit to nejlepší z celé hry. Ještě předtím si vývojáři z EA Sports připravili novinku - Centurions.

Okolo lednového proma je spousta známého, ale také jedna velká otázka. Co bude karty spojovat?

Na tom, co bude tématem Centurions, se většina leakerů shoduje. Karty by měly souviset s číslovkou 100 - 100 gólů, asistencí, nebo odehraných zápasů. Přesnější informace zatím nejsou známy, někteří sází na špíly v jednom dresu, další věří spíše spojení více statistik.

FUTMentor na Twitteru zmiňuje hned několik fotbalistů. V jeho predikci figuruje například Jamie Vardy, jenž ve své kariéře vstřelil více než 100 gólů v Premier League. Portugalec Pepe má za sebou více než 100 startů v Lize mistrů, Neymar skóroval alespoň 100krát ve třech různých klubech.

Jde však stále jen o spekulace. Pravdu odhalí až nejbližší dny či samotné promo. Centurions do FIFA dorazí 6. ledna a rozloučí se o 14 dní později.

Kalendář FUT Centurions
6. lednaPrvní tým
8. lednaMini release
13. lednaDruhý tým
14. lednaMini release
Štítky: fifa, leak, FUT Centurions
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).