Přejít k hlavnímu obsahu

Lednové boje ve FIFA začínají dnes. Zúčastni se zimního turnaje o 10 tisíc!

13. 1. 2023 | 12:30 EA SPORTS FC 24 Turnaj
FIFA 23 na PLAYzone se po krátké pauze vrací. 13. ledna startuje Zimní Liga powered by Hyundai. V jedné velké otevřené kvalifikaci si může kdokoli zahrát o jedno ze čtyř volných míst na turnaji. Další čtveřice hráčů byla určena podle průběžného pořadí MČR tabulky. Šanci na postup máš i ty, tak neváhej a přihlas se do kvalifikace.
Zimní Liga powered by Hyundai
Zimní Liga powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Turnaje v oblíbené fotbalové pecce od EA Sports na PLAYzone pokračují ve velkém stylu. Ještě před pokračováním MČR jsme si pro vás připravili Zimní Liga powered by Hyundai. Jde o turnaj, který je stejně jako všechny zastávky MČR otevřený všem hráčům a může se jej tak zúčastnit kdokoli.

Čtyři nejlepší z dosavadního průběhu sezóny mají své místo v soutěži jisté. Jde o Dominika „Seron“ Čermáka, Michala „Mrkyy“ Mrkose, Jakuba „CptKubajz“ Pudila a Lukáše „T9Laky“ Poura. Poslední jmenovaný porazil v pomyslném tiebreakeru Dominika „Revy“ Révaie, jenž bude muset o účast na turnaji bojovat v otevřené kvalifikaci.

Ta se odehraje 13. ledna, začátek je naplánován na 17:00. Čas se pomalu krátí, tak se nezapomeň zaregistrovat!

14. ledna od 13:00 se čtyři nejlepších z kvalifikačních bojů a již zmíněná čtveřice postupujících díky MČR bodům utkají ve dvou GSL skupinách. Z každé skupiny postoupí dva nejlepší do play-off. To bude na programu v neděli 15. ledna, znovu od 13:00.

MČR Bodování

Na Zimní Lize powered by Hyundai se bude znovu hrát také o MČR body. Ty hráčům zajistí postup do velkého finále letošního MČR FIFA powered by Hyundai.

Bodování turnaje je následovné:

1. místo - 45 bodů 
2. místo - 30 bodů 
3. místo - 20 bodů 
4. místo - 10 bodů 

Prize pool turnaje
1. místo5 000 Kč
2. místo3 000 Kč
3. místo2 000 Kč
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).