Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 3 dresů, které může obléknout leckr. Hráč se nebrání Evropě ani zámoří

6. 1. 2023 | 16:40 Counter-Strike 2 Spekulace
Spekulace se staly skutečností a věštitelé mohou obrátit list. Nebo se spíše zaměřit na jiné téma. Nyní už to nebude o tom, koho povede Michal „leckr“ Kadlíček pod křídly Entropiq Prague v následujícím roce, ale jaké barvy vůbec tento zkušený in-game leader oblékne. Pojďme se zasnít s fanoušky konkurenčních týmů a podívat se, kam by Kadlíček mohl zamířit.
Koho si Michal „leckr“ Kadlíček vybere?
Koho si Michal „leckr“ Kadlíček vybere?
Zdroj: koláž PLAYzone

eSuba

O modré krvi jsme hovořili už v prosinci, kdy se spekulovalo o možném obnovení spojení Michala „leckr“ Kadlíčka a Dominika „blogg1s“ Janity – dvou kamarádů, spoluhráčů z reprezentace a současně rivalů, kteří vzájemné duely svých týmů uměli vždy okořenit. Hrát v tomhle případě mohou velký vliv peníze, protože oba hráči zřejmě budou mít nabídek více. Okolo eSuby se mnoho spekulací nešíří, tohle je v podstatě jediná.

Vynechat ale nemůžeme ani variantu, že by se tohle duo spojilo pod jinou střechou, třeba zcela novou.

ENTERPRISE

Jistou proměnou prochází „bramborový“ tým z finále Tipsport MČR CS:GO. ENTERPRISE se vracejí k plně domácí sestavě a zkušených in-game leaderů, jako je leckr, je tady nedostatek. Erik „The eLiVe“ Sith umí tuto roli vykonat, ale lídrem byl spíše střídavě. Rozvázaly by se mu tak ruce pro hvězdné individuální výkony. Ze současnostého tria se leckr s nikým v týmu ještě nepotkal, s eLiVem se svého času v eSubě minuli.

Sampi.Tipsport

Tým s velkým S v logu nemá pro rok 2023 oznámeného in-game leadera. Matúš „MATYS“ Šimko v našem včerejším rozhovoru naznačil, že jako lídr nemůže naplno projevit svůj hráčský potenciál. Odchod leckra z EIQ Prague tak rázem vytváří zajímavou možnost, pro niž by Sampi nemuseli ani sahat hluboko do kapsy. Ani ze sestavy tohoto týmu s nikým leckr na profesionální úrovni nehrál, o to větší výzva by to byla.

... nabídka z ciziny?

Dle oficiálních informací je v tuto chvíli zřejmé, že se 23letý hráč ještě nikde neupsal. Pro Sazka eLEAGUE uznal, že i když je bez angažmá, nemusí hned znamenat, že se nějaké nerýsuje. Ve svém vyjádření leckr zmínil, že je mimo CZ/SK otevřený také nabídkám z Evropy, a dokonce i ze Severní Ameriky. Zkušený kapitán má rád výzvy a bylo by senzační, kdyby z celé situace vybruslil právě třeba odchodem do zámoří.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.