Přejít k hlavnímu obsahu

VAE s novým týmem; cZar naopak bez týmu

28. 5. 2008 | 22:04
Jak si možná někteří z vás všimli, multikan Vicious And Evil byl několik týdnů bez Call of Duty 4 sekce. Dnešním dnem se ovšem tento stav mění a do německé organizace přichází tým, který si do včerejšího dne říkal Ministry of Defence.Přicházející hráči, kteří mj. hrají Opencup premier league (momentálně jsou v prvním kole playoff), dobré výsledky měli taktéž v proběhnuvším CODQCUPu a v neposlední řadě byli pozváni do LIFE2WIN ligy, si slibují od vedení především dobrou podporu, kterou jim podle slov kapitána týmu může taková stabilní a sériozní organizace jako je VAE určitě nabídnout.Sestava VAE.COD4: Daniel "piitz" Castaneda Lars "TPR" Lindblom Christian "chandler" Karlsson Tomas "tomaZz" Algotson Mattias "Mathew" Olofsson Joacim "jkR" Zetterman
Výchozí obrázek

Jak si možná někteří z vás všimli, multikan Vicious And Evil byl několik týdnů bez Call of Duty 4 sekce. Dnešním dnem se ovšem tento stav mění a do německé organizace přichází tým, který si do včerejšího dne říkal Ministry of Defence.

Přicházející hráči, kteří mj. hrají Opencup premier league (momentálně jsou v prvním kole playoff), dobré výsledky měli taktéž v proběhnuvším CODQCUPu a v neposlední řadě byli pozváni do LIFE2WIN ligy, si slibují od vedení především dobrou podporu, kterou jim podle slov kapitána týmu může taková stabilní a sériozní organizace jako je VAE určitě nabídnout.

Sestava VAE.COD4:
Švédsko Daniel "piitz" Castaneda
Švédsko Lars "TPR" Lindblom
Švédsko Christian "chandler" Karlsson
Švédsko Tomas "tomaZz" Algotson
Švédsko Mattias "Mathew" Olofsson
Švédsko Joacim "jkR" Zetterman

Problémy, které se do včerejšího dne týkaly Vicious And Evil, nyní budou řešit cZar gaming, protože je opouští další z jejich sekcí a to Call of Duty 4. Hlavní důvod je nedostatečná podpora.

"Zaplatili jsme si cesty a vstupné na letní lan akce (dohromady 2000 euro) a cZar nám nebyli schopni zajistit herní server + ventrilo," vysvětluje stručně odchod Jérôme "karko" Abbadie. Kam jejich kroky dále povedou se nezmiňuje, ale momentální pětici hráčů můžete potkat pod jménem #YourMGC.

Sestava #YourMGC:
Německo Schaekels "woodz" Patrick
ch Trim "Cloak" Camaj
ch Yann "sp1n" Koby
ch Florian "w1ndz" Amherd
Francie Jérôme "karko" Abbadie