Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi opět zbrojí! Supertým dotvářejí hvězdné posily z ENTERPRISE a eSuby

20. 1. 2023 | 18:02 Counter-Strike 2 Přestup
Sampi.Tipsport to s bojem o domácí tituly myslí opravdu vážně. Loni se k medaili podařilo dokráčet pouze v jednom případě, letos by žně mohly být vydatnější. Za tímto cílem přivádí organizace Jakuba Jankta další dvě zvučná jména, která patřila mezi pilíře konkurenčních týmů.
Sampi.Tipsport CS:GO tým pro rok 2023
Sampi.Tipsport CS:GO tým pro rok 2023
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Letošní přestupové okno zůstává otevřené netradičně dlouho, protože ještě v tuto chvíli nemají některé týmy jasno, kdo je bude reprezentovat. Sampi.Tipsport však vystupují z řady a odhalují jasný plán, který po neúspěšném roce dává fanouškům naději na lepší zítřky. Minimálně z hlediska jmen se to povedlo.

Každý špičkových tým se opírá o výjimečného snipera, Sampi letos nebudou výjimkou. Podařilo se jim totiž ulovit nejžhavějšího volného hráče na trhu. Dominik „blogg1s“ Janita měl po konci v eSubě více možností, projekt Sampi.Tipsport se ale ukázal být tím nejzajímavějším. 23letý sniper po 3,5 letech oblékne jiný dres.

Doplnit hvězdnou pětici bylo potřeba ještě důležitějším pilířem. V případě in-game leadera už bylo potřeba vyjednávat s konkurenční organizací, Erik „The eLiVe“ Sith byl vysněnou variantou číslo jedna. ENTERPRISE se tímto vzdávají další opory. Budou Sampi díky novým tvářím konečně tou konkurencí pro SINNERS?

Dominik „blogg1s“ Janita
Dominik „blogg1s“ Janita
Foto: Sampi.Tipsport (s povolením)
Erik „The eLiVe“ Sith
Erik „The eLiVe“ Sith
Foto: Sampi.Tipsport (s povolením)
Přestupové období nebylo jedním z těch lehkých. Zvažovali jsme mnoho možností a variant našeho lineupu. Úzce jsme spolupracovali s celým týmem a vyslyšeli jejich potřeby. Jsem přesvědčena, že Erik s Dominikem jsou těmi nejlepšími posilami pro náš tým. Vážím si zájmu kluků a vložené důvěry v sestavu Sampi.Tipsport. Ve směřování a cílech jsme jednotní a věřím, že nová sezóna nám přinese mnoho pozitivních překvapení a zvratů. Určitě se bude na co dívat,
vyjádřila se COO Klára Ottomanská.

Premiéru si nová pětice odbude jen několik desítek minut po oficiálním představení. Sampi.Tipsport totiž čeká první zápas v nové sezóně ligy ESEA Main, kde od 20:00 vyzvou Marsupy Gaming. Zápas můžete sledovat na Twitch kanále SampiStream. Na start domácích soutěží a porovnání s lokální špičkou si sice budeme muset počkat, Sampi však ještě předtím chystají Tipsport Showmatch z Vodafone PLAYzone Areny.

Posílená sestava Sampi.Tipsport:

 Slovensko Matúš „MATYS“ Šimko
 Slovensko Lukáš „sAvana1“ Lintner
 Slovensko Michal „T4gg3D“ Vrzal
 Slovensko Erik „The eLiVe“ Sith
 Česká republika Dominik „blogg1s“ Janita

 Česká republika Jakub „bfull“ Kokoška – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.