Přejít k hlavnímu obsahu

The Kid LAROI přichází do Fortnite s koncertem, dvěma outfity i vlastním turnajem

23. 1. 2023 | 20:05 Fortnite Lifestyle
Epic Games dnes potvrdili, že australská superstar The Kid LAROI je dalším hudebníkem, který rozšíří řady umělců ve Fortnite a předvede svou show. Stalo se tak před vydáním jeho debutového studiového alba.
Kid LAROI
Kid LAROI
Zdroj: Epic Games (s povolením)

Koncert bude k vidění v creativu od 28. ledna až do dubna letošního roku. Při putování po interaktivní mapě „Laroitown“ uslyšíte nejen notoricky známé skladby, ale i dosud nevydanou hudbu. Během pobytu na mapě budete získávat XP k odemknutí kosmetiky zdarma. 

LAROI dostane dva skiny, každý s bonusovým stylem a odpovídajícími doplňky. 

The Kid LAROI
The Kid LAROI
Foto: Epic Games

Kromě toho mohou milovníky hudby zajímat Stay Afloat Emote, Heart of a King Emote a Stay Lobby Track. Položky půjde zakoupit jednotlivě nebo jako součást balíčku.

Fanoušci The Kid LAROI však nebudou muset čekat až do konce týdne, než crossover oficiálně začne. Zpěvák získal svůj vlastní Fortnite cup, který se uskuteční již v úterý 24. ledna. Vyhrát můžete oba dva skiny, včetně batohu v Zero Build cupu. Turnaj bude pro dua. Dvojice mohou absolvovat až deset zápasů za tři hodiny.

Pokud se umístíte v evropském regionu v top 1 350, získáte zdarma skiny The Kid LAROI dříve než ostatní. Ostatní si skiny budou moci koupit později v item shopu.

Jako poděkování bude každé duo, které získá alespoň osm bodů, odměněno ikonou banneru LAROI a emotikonem úsměvu LAROI.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.