Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vítají posily. V jaké sestavě nastoupí do jarní části sezóny?

25. 1. 2023 | 08:49 League of Legends Přestup
Další přední domácí organizace odhalila soupisku pro letošní sezónu. Její podoba se od konce roku nezměnila, avšak oficiálně vítá dvě nové tváře. Podobně jako Dynamo Eclot, také SINNERS vsadili na kombinaci čtyř domácích a jednoho zahraničního hráče.
Ondřej „Ordno“ Prachař
Ondřej „Ordno“ Prachař
Zdroj: SINNERS Esports

Zkušený trenér Jan „Worry“ Voráček chystá SINNERS už na svůj šestý split v nejvyšší domácí lize. Spolu s ním je od samého začátku podpory League of Legends klíčovým pilířem sestavy midlaner Ondřej „ordno“ Prachař. Tohle duo spolu před rokem a půl získalo titul mistrů ČR a na kontě má tři stříbrné medaile z Mastercard Hitpoint Masters. Loňský měl ale bohužel pouze maximálně bronzový nádech.

I přesto se však SINNERS nerozhodli přestavět celý kádr, naopak se opřít o silné články z loňského roku a doplnit je vhodnými posilami. Kromě ordna z loňské sestavy zůstává také Šimon „Strode“ Povýšil a jediným zahraničním hráčem sestavy, rumunským junglerem Georgem Danielem „Speedy“ Savem.

Dvě akvizice pro letošní rok mohli fanoušci vidět v akci už na prosincovém eLEAGUE Winter Cupu, kde hříšníci skončili čtvrtí. Velkou porci zkušeností do týmu přináší support a někdejší mistr ČR Radovan „Rufus“ Moravec, spolu s nímž na top přichází mistr Řecka Petr „Adiss“ Pavlíček. Oba hráči si prošli mnoha předními domácími týmy, ale stejně tak strávili několik splitů v zahraničí. SINNERS sází na ověřená jména.

Sestava SINNERS pro rok 2023:

 Česká republika Petr „Adiss“ Pavlíček
 Rumunsko George Daniel „Speedy“ Savu
 Česká republika Ondřej „ordno“ Prachař
 Česká republika Šimon „Strode“ Povýšil
 Česká republika Radovan „Rufus“ Moravec

 Česká republika Václav „Vasked“ Benda (náhradník)
 Česká republika Jan „Worry“ Voráček (trenér)

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.