Přejít k hlavnímu obsahu

Fantazie. Šéf Xboxu se rozplýval nad seriálem The Last of Us

29. 1. 2023 | 15:32 Lifestyle
Chvála ze všech stran, obrovský zájem diváků a podpora hráčské komunity. Seriál The Last of Us se jednoduše vydařil a již po dvou epizodách je všeobecně považován za jeden z největších hitů poslední doby. Své nadšení z díla sdílel také šéf Xboxu Phil Spencer, podle něhož je seriálová adaptace hry z dílny studia Naughty Dog „fantastická“.
Fantazie. Šéf Xboxu se rozplýval nad seriálem The Last of Us
Fantazie. Šéf Xboxu se rozplýval nad seriálem The Last of Us
Zdroj: HBO/Microsoft

Fantastický seriál podle fantastické hry. Phil Spencer, CEO Microsoft Gaming, nešetřil slova chvály na novou seriálovou adaptaci legendární videohry The Last of Us.

Příběh následuje Joela a Ellie, kteří se snaží přežít v postapokalyptické Americe, kde vládnou zombíci. První dvě epizody seriálu jsou k vidění na platformě HBO Max, třetí bude mít premiéru v noci z neděle na pondělí. Úvodní díl za první týden vidělo 18 milionů diváků, premiéra druhé epizody přilákala ještě o 20% více fanoušků.

Zájem o seriál rychle roste. Diváci jsou unešení poutavým příběhem, hereckými výkony i směrem, kterým se The Last of Us vydalo. Seriál totiž věrně následuje předlohu. Hráči jsou nadšení a poukazují na veliký rozdíl mezi The Last of Us a Zaklínačem. Ten se od předlohy výrazně liší, druhá série velkou porci diváků odradila a ti, kteří zůstali, oplakávají avizovaný odchod Henryho Cavilla z hlavní role.

Nyní ale zpět k HBO a novému seriálu. Šéf Xboxu neopomenul ani přínos Neila Druckmanna, scénáristy a kreativního ředitele původní hry. Jeho přítomnost podle Spencera pomohla sérii pozvednout.

Nadšení kolem The Last of Us je vidět všude. HBO si je veliké popularity seriálu vědomo a v pátek oznámilo, že se diváci mohou těšit na druhou sérii.

Třetí epizoda seriálu The Last of Us bude mít svou premiéru ve 3:00 v noci z neděle na pondělí.

Zdroj: gamerant.com
Štítky: The Last Of Us, Xbox
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).