Přejít k hlavnímu obsahu

Odměna za vysvědčení! Přijď na oslavu do Vodafone PLAYzone Areny

1. 2. 2023 | 08:16 Aréna
První pololetí končí a ty můžeš překonání prvního bosse oslavit ve Vodafone PLAYzone Areně. Když fyzicky přineseš své vysvědčení, dostaneš 100 kreditů na hraní. Akce platí pro nové i stávající zákazníky chodovské Areny.
100 kreditů za vysvědčení ve Vodafone PLAYzone Areně
100 kreditů za vysvědčení ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Máš školy dost a rád by sis odfrknul s parádními hrami na těch nejlepších strojích? Pak je Vodafone PLAYzone Aréna pro tebe tím ideálním místem. První pololetí skončilo a my jsme si připravili akci.

Pokud přijdeš do chodovské VPA a ukážeš nám své vysvědčení (pěkně černé na bílém), dáme ti 100 kreditů na hraní. Takže žádné vyhazování, i pololetní vysvědčení se může hodit.

Ve Vodafone PLAYzone Areně si můžeš vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).