Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o "nej" klanový web #8

www.if-gaming.cz - Začínali jsme jako skupina kamarádů, hrající pro zábavu Call of Duty 2. Založili jsme si vlastní klan, přihlásili se do tehdejší cyberligy, udělali jednoduchý web a jelo to... Později squad přešel pod jiný klan a poté i pod další. Mezitím se odtrhlo pár hráčů. Nyní jsme se rozhodli klan obnovit. Vytvořili jsme kvalitnější web s redakčním systémem Webspellu, nabrali několik hráčů a budeme se snažit zviditelnit. Co se týče budoucnosti webu, mám předběžný plán.
Výchozí obrázek

Soutěž

United-games www.if-gaming.cz - Začínali jsme jako skupina kamarádů, hrající pro zábavu Call of Duty 2. Založili jsme si vlastní klan, přihlásili se do tehdejší cyberligy, udělali jednoduchý web a jelo to... Později squad přešel pod jiný klan a poté i pod další. Mezitím se odtrhlo pár hráčů. Nyní jsme se rozhodli klan obnovit. Vytvořili jsme kvalitnější web s redakčním systémem Webspellu, nabrali několik hráčů a budeme se snažit zviditelnit. Co se týče budoucnosti webu, mám předběžný plán.

 

United-games http://www.suza.eu - Je to nedávno co sme uvažovali o ukončení kariery tohoto klanu kvůli nedostatku času a kvůli pár dalším věcem. Už to bylo skoro jisté, ale když mi napišou 2 sekce za den, že by u nás chtěly hrát tak sem si řekl že to ještě jednou skusím. Tento týden k nám přišla velice kvalitní CoD2 sekce a ještě plánujem další do budoucna. Začíná se to rozjíždět čím dál k lepšímu a doufám že to vydrží déle.

 

United-games http://www.magicballoons.cz - Klan Magic Balloons byl založen na začátku srpna roku 2004, jako Vietcong klan. Na začátku roku 2005 přijal sekce Soldat, Counter Strike a Call of Duty a tím započalo působení na scéně, jako multiklan. Momentálně nás reprezentují sekce v těchto hrách: Call of Duty 4:Modern Warfare, Trackmánia Nations, NHL a Wolfenstein: Enemy Territory. Pro všechny sekce se snažíme vytvářet ty nejlepší podmínky, které jsou v našich silách. Momentálně hledáme kvalitní sekce do her Couter Strike 1.6 a Couter Strike: Source.

 

United-games http://www.team-reflection.eu - Team Reflection byl zvouvu obnoven 13.3. tohoto roku. Tři znovuzakladatelé, TommystaR!, Kopy a Nightmarek šli do toho spolu s jediným cílem, dostat znovu Reflection na výsluní mezi špičku českého ProGamingu. Jsme tři spolužáci z Obchodní akademie v Opavě, ikdyž nás již opustil Nightmarek stále v čele zbyli Kopy a TommystaR! a stále věříme v to, že se nám náš sen podaří zrealizovat a věříme taky Vám, že nám v tom pomůžete.

 

United-games http://www.exzenie.eu - Hlavní náplní a smyslem snahy lidí působících pro tým xZenie je vybudovat dlouhodobě úspěšný tým počítačových her, nebo-li progamingových hráčů, který působí na této scéně od roku 2006. S rapidně stoupající kvalitou jednotlivých hráčů a týmů jsme se rozhodli vytvořit ambiciózní projekt, jež by našim členům umožnil dostupnost plně profesionálního herního prostředí a ´ajištění kvalitního zázemí na jehož základě by dosahovali co nejlepších výsledků za podpory naších sponzorů a partnerů.