Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o "nej" klanový web #9

http://www.exodus-clan.eu - Nápad založit herní tým vznikl v hlavách Jakuba ,,kaNy" Jíchy a Jiřího ,,aSgard" Žemby. Realizace tohoto nápadu proběhla 26. 11. 2006, kdy byl založen tým, jenž byl pojmenován názvem Night Commando. Už podle názvu bylo jasné, že tento tým jako mnoho jiných nemá budoucnost, ale tyto myšlenky jsme vyvrátili v červnu minulého roku. Přejmenovali jsme se na nynější název eXodus a poté si nechali vypracovat kvalitní design od kódera Neutrion studios a grafiků illluson pictures. Za tu dlouhou dobu, co na české scéně nějakým způsobem existujeme stále čekáme na kvalitní sekce, kterým toho se současným vedením nemůžeme mnoho nabídnout. Do soutěže jsme se přihlásili kvůli zviditelnění, ale také k nám třeba přivede nové lidi do vedení a ty poté kvalitní sekce, které vynesou eXodus tam kam patří !
Výchozí obrázek

Soutěž


United-games http://www.exodus-clan.eu - Nápad založit herní tým vznikl v hlavách Jakuba ,,kaNy" Jíchy a Jiřího ,,aSgard" Žemby. Realizace tohoto nápadu proběhla 26. 11. 2006, kdy byl založen tým, jenž byl pojmenován názvem Night Commando. Už podle názvu bylo jasné, že tento tým jako mnoho jiných nemá budoucnost, ale tyto myšlenky jsme vyvrátili v červnu minulého roku. Přejmenovali jsme se na nynější název eXodus a poté si nechali vypracovat kvalitní design od kódera Neutrion studios a grafiků illluson pictures. Za tu dlouhou dobu, co na české scéně nějakým způsobem existujeme stále čekáme na kvalitní sekce, kterým toho se současným vedením nemůžeme mnoho nabídnout. Do soutěže jsme se přihlásili kvůli zviditelnění, ale také k nám třeba přivede nové lidi do vedení a ty poté kvalitní sekce, které vynesou eXodus tam kam patří !

 

United-games http://www.heroes-team.eu - náš multiklan heroes-team by se rád zůčastnil Vaší soutěže o nej web. Náš multiclan vznikl před několika měsíci, když jej založil majitel clanu Dawe. hned po několika málo dnech přišel i nový manager Grany. Máme sekce které už jsou ostřílené i z jiných multiklanů či klanů.

 

United-games http://sirclan.eu - Celý název klanů zní: Skilled Illegal Revolts. Klan byl založen na konci roku 2006 několika přáteli hrajících hru CoD2. Postupně se klan rozrostl o několik dalších členů a sekcí...Momentálně máme celkem 7 sekcí. Klan má dobré zázemí, máme vlastní TS i dva public TS servery...Poslední dobou jsme navázali kontakt s herním portálem TechnoDrom, který na náš nápad nechala sestavit CoD2 server. Klan čítá mnoho členů a o celkový chod webů, .... se stará několik lidí. Jsme k sobě férový a snažíme se alespoň nějak prosadit v těžké konkurenci ProGamingu.

 

United-games http://hell-army.eu - Hell-Army rozvíjející se clan, který se dříve zabýva pouze herní scénou okolo hry Call of Duty 2. Nyní se však vedení rozhodlo rozvíjet se i v dalších hrách a zatím se vše daří tak jak má. Nějakou dobu už působíme a pořád se zlepšujeme.

 

United-games http://www.imperactiv-gaming.net - Náš clan a byl založen 1.2. 2008.Je to skupina skvělých lidí, které znám jako cl clanu docela dlouho. V našm managementu jsou vypsáni důležití ilide, kteří mají s clanem a také s webem co dočinění, ale jsou tam hlavně lidé, kteří vytvořili tento clan nebo náš skvěly web master bez kterého by toto všechno nebylo a vůbec lidi v tomto clanu jsou super a jsem rád, že je mám. Náš klan má 6 sekcí ze kterých mají některé skvělé vysledky v turnajích a reprezentují náš clan.