Přejít k hlavnímu obsahu

PewDiePie bude otcem. Legenda YouTube oznámila obří novinu

5. 2. 2023 | 15:20 Lifestyle
Zřejmě nejslavnější youtuber v historii platformy bude tatínkem. Content creator Felix „PewDiePie“ Kjellberg sdílel v neděli 5. února video, ve kterém odhalil, že jeho manželka Marzia Kjellberg je těhotná. „Jsem tak nadšený,“ neskrýval PewDiePie svou radost.
Marzia a Felix
Marzia a Felix
Zdroj: youtube.com/PewDiePie

„Něco jsem před vámi tajil,“ začal Felix další ze svých videí. „Budu táta,“ dodal jedním dechem oblíbený youtuber, jehož na platformě sleduje přes 111 milionů diváků.

Švédsko-italský pár se o těhotenství dozvěděl poprvé v listopadu. Všechno podle Felixových slov probíhá bez větších problémů. „Ačkoli se Marzia potýká s nemocemi, zvládá je jako absolutní šampionka. Takže ano, budu táta. Jsem tak nadšený. Je to pro mě trochu zvláštní, vstupuji do neznáma. Ale cítím se opravdu připravený a Marzia taky,“ přiblížil Pewdiepie situaci. 

„Jsem extrémně šťastný, že můžu založit rodinu se ženou, kterou miluji,“ sdílel své pocity a nadšení. „Nemám absolutně žádné pochyby o tom, že bude úžasná matka,“ chválil Felix svou manželku a přítelkyni, která se stala součástí jeho youtube kariéry a tvorby.

„Nemůžu se dočkat, až tohle dítě poznám,“ ukončil PewDiePie video, které rychlostí světla obletělo všechny kouty internetu.

Štítky: Youtube, PewDiePie
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).