Přejít k hlavnímu obsahu

Oslava největšího turnaje v historii. Riot Games odhaluje slavnostní kapsli

9. 2. 2023 | 09:06 VALORANT Gaming
Riot Games s každou událostí přinese spoustu maličkostí, které dokreslí správnou atmosféru. V minulosti jsme tu měli Champions balíčky věnované mistrovství světa a nyní je odhalena VCT LOCK//IN Capsule, limitovaná edice oslavující největší turnaj historie VALORANTu.
Čtyři různé varianty Misericórdia
Čtyři různé varianty Misericórdia
Zdroj: Riot Games

Nejlákavější součástí kapsle je exkluzivní nůž Misericórdia. Zbraň na blízko bude dostupná ve čtyřech barevných variantách představujících jednotlivé světové regiony. Navíc existuje ještě červená nestranná varianta. Kapsle ještě obsahuje karty s regionální tématikou a zcela nový sprej s heslem „VAMOS!“.

VCT LOCK//IN Capsule bude k dispozici od 8. února do 7. března, přičemž položky se nikdy nevrátí ani do obchodu, ani do Night Marketu. Kapsle mají za cíl podporovat účastníky a jejich regiony. 50 procent výtěžku bude sdíleno přímo s 30 partnerskými týmy, které na turnaji v São Paulu soutěží. Poslední podobný počin při VALORANT Champions vynesl více než 20 milionů dolarů pro šestnáctku nejlepších týmů světa.

Čtyři různé varianty Misericórdia:

  • VCT Americas (zelená)
  • VCT Pacific (modrá)
  • VCT EMEA (fialová)
  • Nestranná (červená)

Největší turnaj historie započne 14. února, od 18 hodin si to rozdají první účastníci. Nezapomeňte sledovat!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.