Přejít k hlavnímu obsahu

Nejoblíbenější skiny CS:GO profíků: Zajeté klasiky i netradiční kousky

11. 2. 2023 | 13:35 Counter-Strike 2 Zajímavost
Většina profíků si stejně jako ostatní hráči libuje ve světě skvěle vypadajících skinů. Někteří mají rádi tradiční předměty, jiní zase rádi vybočují z davu a experimentují. Portál GamerPay.gg se zaměřil na skiny, které se napříč inventáři profesionálních hráčů vyskytovali v roce 2022 nejčastěji.
AWP | Dragon Lore
AWP | Dragon Lore
Zdroj: Valve

Skvěle vypadající skiny neodmyslitelně patří k profesionálnímu Counter-Striku. Ve skutečnosti bychom našli jen stěží profíka, jenžve svém arzenálu nemá alespoň jeden takovýto klenot. Skiny jsou zkrátka mezí těmi nejlepšími oblíbené. Jaké skiny jsou vlastně ty nejčastěji používané? 

Sniperky táhnou

Jednou z nejoblíbenějších zbraní ve všech iteracích Counter-Striku je zcela jistě AWP. V minulosti byl králem této zbraně Asiimov, zvláště pak ten, který používal legendární sniper Kenny „kennyS“ Schrub s názvem „Magic Stick“.

Od té doby však ve hře přibyla velká spousta nových možností. Není ovšem žádným překvapením, že některé stálice zkrátka nevymizí nikdy. To platí dodnes, jelikož oblíbeným skinem na AWP je stále Dragon Lore společně s novějším přírůstkem s názvem Gungnir.

Co pušky?

Rifleři nespí na vavřínech, avšak jejich preference jsou o poznání rozmanitější. Velké oblibě se na teroristické straně v posledním roce těší skin AK-47 | Nightwish, který si svým originálním designem získal srdce mnoha hráčů.

Občas ale můžeme na serveru zahlédnout i trochu nostalgie v podobě Vulcanu či Fire Serpentu. Na opačné straně barikády tedy v týmu CT drží nadvládu novější M4A1-S | Printstream společně s Decimatorem a Cyrexem.

Nože nesmí chybět

Nejpodstatnější položkou inventáře každého profesionálního hráče je nůž. I zde mají hráči v oblibě hned několik kousků. Na prvních příčkách se však stále drží zajeté klasiky jako je Karambit či M9 Bayonet. Oba tyto nože najdeme v rukou profíků nejčastěji v provedení Doppler, zvláště pak ve verzích, kterým se v komunitě říká Sapphire a Ruby.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.