Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední bitva o Prahu. Kdo postoupí na offline turnaj a zahraje si o desetitisíce?

15. 2. 2023 | 16:12 EA SPORTS FC 24 Preview
Poslední šance pro hráče, jak si zajistit své místo mezi osmičkou nejlepších v otevřených kvalifikacích před pražskou zastávkou MČR FIFA powered by Hyundai. I ty největší hvězdy se ukáží na středečním streamu. Někteří, jako například Dominik „Seron“ Čermák, se musí probojovat až do finále.
Sleduj ty největší hvězdy domácí scény
Sleduj ty největší hvězdy domácí scény
Zdroj: PLAYzone

Seron nedosáhl v předchozích dvou kvalifikacích výraznějšího úspěchu a momentálně se nachází mimo top 10. Pokud chce mít jistotu postupu, musí dojít až mezi nejlepší dva.

Sparťanského mladíka rozhodně nečeká nic jednoduchého. Hned v prvním kole nastoupí proti Michalu „Mrkyy“ Mrkosovi, jenž jej nahradil v dresu Sampi. Oba zatím ve FIFA 23 patří mezi nejužší špičku a jejich zápasy vždy slibují tuhý a vyrovnaný boj. Mrkyy už je jednou nohou v top 8 a případná prohra by jej nemrzela tolik jako jeho soka.

Jako druzí se na streamu PLAYzone ukáží Lukáš „T9Laky“ Pour a Petr „Pan_Peca“ Straka. Plzeňský hráč má postup do Prahy jistý, u teplického reprezentanta je situace nahnutá. I čtvrtfinále by však mohlo stačit.

Mimo stream se odehrají dvě utkání, v každém se ukáže borec oblékající dres Entropiqu.

Matěj „Matejs“ Dunka se znovu postaví Jakubu „CptKubajz“ Pudilovi, ostravský Miroslav „Totik“ Tóth otestuje své umění proti Mariu „MarioOoso99“ Gumbreštovi. Vítěz prvního utkání nastoupí proti lepšímu z dvojice Mrkyy/Seron. T9Laky/Pan_Peca půjdou na vítěze druhého souboje.

Tipovačka
Tipovačka
: PLAYzone

Tipovačka powered by FUTCUT

Stejně jako v předchozích turnajích se osmička expertů utká ve speciální tipovací soutěži. Se koncem kvalifikačního cyklu končí další Tipovačka.

Bez šance je Koty, jenž má na svém kontě jeden bod. Jako jediný věří Petru „Pan_Peca“ Strakovi, jenž se utká s Lukáše „T9Laky“ Pourem. I Spitty vsadil jako jediný na jiného koně, než všichni ostatní. V jeho případě jde o Miroslava Totik Tótha. Dva tipéři věří Jakubu „CptKubajz“ Pudilovi, naprosto vyrovnaná je dvojice Dominik „Seron“ Čermák a Michal „Mrkyy“ Mrkos.

Soutěž i ty!

Díky našemu spojení s Pringles můžeš na Instagramu soutěžit o tréninkovou fotbalovou pomůcku Football Flick, sety pringles i poukázku do PS Storu v hodnotě 600 Kč.

Vsaď si na zápas u Tipsportu
Vsaď si na zápas u Tipsportu
: PLAYzone

Systém MČR FIFA powered by Hyundai

Celkově se odehrají čtyři jednodenní zastávky MČR FIFA powered by Hyundai - dvě online a dvě offline. Vrcholem sezony bude dvoudenní offline finále v Praze. Před každým turnajem budou tři otevřené kvalifikace. Během nich budou hráči sbírat kvalifikační body. Top 8 nejlépe bodujících borců postoupí do hlavní soutěže.

Na všech čtyřech jednodenních zastávkách se budou rozdávat MČR body. Podle nich se určí osm hráčů, kteří získají místo na MČR FIFA powered by Hyundai Finále v Praze. 

Prize pool offline turnaje:

  • 1. místo - 25 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo - 5 000 Kč
PořadíHráč1. kvalifikace2. kvalifikaceCelkově
1.Matejs36100136
2.T9Laky1000100
3.Emerickson363672
4.Peposlav60969
5.Mrkyy06060
6.Adulackk183654
7.Pan_Peca181836
8.CptKubajz181836
9.Dalas181836
10.HodnyHolub91827
MČR FIFA powered by Hyundai
MČR FIFA powered by Hyundai
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).