Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šanci na postup do finále FNCS mají i dvě česká dua

26. 2. 2023 | 13:53 Fortnite Turnaj
Nebude to dlouho trvat a budou korunováni šampioni FNCS kapitoly 4 sezóny 1. Třetí kvalifikaci zakončili v neděli na první příčce evropského regionu Kami se Settym a 40 týmů v každém regionu má tak nyní jisté místo ve finále. Je na čase zjistit, kdo získá těch posledních pár míst. Nechybí ani zastoupení dvou českých týmů.

FNCS 2023
FNCS 2023
Zdroj: Epic Games

Evropský Surge Week začíná v neděli 26. února od 19 hodin.  Surge Week je v podstatě rebranding Reboot Round, dříve součástí FNCS Semi-Finals nebo Heats. Je to poslední šance kvalifikovat se do finále.

40 nejlepších dvojic v žebříčku každého regionu již postoupilo do finále a týmy na 41. - 91. na žebříčku Series Points budou hrát v dnešním Surge Week. A rozhodně bude komu fandit. Svojí šanci mají F1shyX a Mahi. S kapkou štěstí, díky jednomu vyloučenému týmu, získal místo v dnešním turnaji i Huty s Tropexem

Surge Week se skládá z pěti zápasů, přičemž vítěz každého zápasu získává automaticky postup do finále. Kvalifikuje se také dalších pět nejlepších týmů v žebříčku, které nezískaly Victory Royale. Postoupí tak celkem deset dvojic z pěti her.

Postup do finále FNCS můžete sledovat na kterékoli z vašich oblíbených platforem. Od YouTube, přes Twitch, Facebook až po TikTok nebo přímo ve hře z Legends Landing (3303-7480-5925). Turnaj s českým komentářem na Twitchi můžete sledovat například u MGFitman

Pokud budete sledovat turnaj na Twitchi oficiálního kanálu Fortnite nebo ve hře z Legends Landing, získáte jako odměnu zdarma exkluzivní back bling FNCS. 

Štítky: Huty, Tropex, F1shyX, Mahi, FNCS
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.