Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední den. Rozhodnout o nejlepším streamerovi světa můžeš i ty

4. 3. 2023 | 20:20 Lifestyle
Významná streamerská událost jménem The Streamer Awards se blíží ke konci. Hlasování ve 28 kategoriích se letos rozdělilo do tří fází, přičemž každá má jiné trvání a jiný účel. První dvě fáze jsou minulostí, třetí končí 4.3. Celkové vyhodnocování kategorií proběhne 12. března.
Tarik, xqc a Asmongold
Tarik, xqc a Asmongold
Zdroj: Twitch/YouTube

Udělování cen za nejlepší výkony streamerů v jednotlivých kategoriích. To jsou Streamer Awards. Každoroční akce k oslavující úspěchy těch nejlepších tvůrců obsahu za uplynulý rok se blíží.

Cílem je ocenit nejen jednotlivce, ale také skupiny, které celý rok dřely na předvedení toho nejlepšího pro své publikum. Aby nebylo nikomu ukřivděno, vytvořeno bylo hned několik kategorií, ve kterých se ceny udělují.

O nominaci rozhodují vždy diváci a konečné rozhodnutí a udělování cen proběhne 12. března. Předávání cen, vystoupení, premiéra a rozhovory se bude ve zmíněný datum konat na twitch.tv/qtcinderella.

Na oficiálním Twitter účtu se navíc dají dohledat veškeré informace k nadcházející akci.

Oproti minulému roku můžeme vidět opravdu spoustu změn v nominacích. Kdo je však stále na stejném místě je loltyler1. Ten společně s dalšími třemi streamery bude bojovat o výhru v kategorii nejlepšího LoL streamera, kterou minulý rok vyhrál. Obhájí ji i letos?

Jeden z nejslavnějších tvůrců xQc se přesunul z kategorie GTA RP do kategorie nejlepších variety streamerů.

Celá akce má celkem tři fáze přičemž první dvě už skončily. V první fázi se jednalo o divácké hlasování vlastních herních kategorií, které se do finálního hlasování přidají. V druhé fázi se již hlasovalo o jednotlivcích, kteří se probojují do poslední fáze, jež momentálně probíhá.