Přejít k hlavnímu obsahu

Nepopulární novinka na ARAM bude v nejbližší době odstraněna

6. 3. 2023 | 13:45 League of Legends Update hry
Podle Riot Maxw3lla, Lead Designera ve společnosti Riot Games, přijde v patchi 13.5 nebo 13.6 velká změna v módu ARAM. Na Howling Abyss už nebude zůstávat suť po zničených turretách. „Myslím, že to byla zajímavá mechanika, která nakonec vedla k více degenerativním stavům než k hodnotám, které poskytovala,“ komentoval Maxw3ll situaci na ARAM.
Nepopulární novinka na ARAM bude v nejbližší době odstraněna
Nepopulární novinka na ARAM bude v nejbližší době odstraněna
Zdroj: twitter.com/AzaelOfficial

Poslední patch loňské sezóny s sebou přinesl veliké změny v jednom z nejoblíbenějších League of Legends módů historie. Na mapě Howling Abyss, kde hráči bojují stylem ARAM, se objevilo hned několik novinek.

První vylepšení se dočkalo pozitivní reakce komunity. Hexgates, které urychlí návrat na bojiště, splnily přání velké porce ARAM nadšenců. Už žádné zdlouhavé maratony ve čtvrté minutě.

Změna terénu už byla o dost kontroverznější. Po zničení turretu totiž na Howling Abyss zůstala suť. Ta rozdělovala mapu a měla spíše negativní efekt na gameplay. Minion pathing byl jen jedním z mnoha problémů.

S patchem 13.5 nebo 13.6 budou podobné nepříjemnosti minulostí. Podle jednoho z vývojářů bude suť odstraněna. „Myslím, že to byla zajímavá mechanika, která nakonec vedla k více degenerativním stavům než k hodnotám, které poskytovala,“ odpovídal Riot Maxw3ll na stížnosti Isaaca „Azael“ Cummings-Bentleyho, známého LoL komentátora.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).