Přejít k hlavnímu obsahu

Už se to blíží! Kdo všechno nás provede novou sezónou ve Fortnite?

9. 3. 2023 | 18:52 Fortnite Update hry
Je to tady! Páteční čtvrtá hodina ranní bude patřit vydání oficiálního traileru k nové sezóně 2, kapitoly 4 ve Fortnite. Pokrývat veškeré novinky budou i tuzemští tvůrci na YouTube a Twitchi. Kde všude si můžete krátit čekání na novou sezónu?
Chapter 4 season 2
Chapter 4 season 2
Zdroj: Twitter/YucciDesigns

Pajus4 až do začátku nové sezóny bude odhalovat, co nás čeká. Český tvůrce se zaměřuje především na leaky a samozřejmě i příběh hry. Leakům se věnuje už dlouho, jeho odhady jsou z naprosté většiny správné.

Po vypnutí serverů v 8:00 pak začne ta největší show. Epic Games začnou nahrávat na provozní servery novou sezónu, a nás tak datamineři, kteří těží a dešifrují nahrané soubory ještě před samotným zapnutím serverů, provedou novou sezónou.

Vynechat rozhodně nemůžeme ani youtubera VarmiLP. Dlouhou dobu komunita netušila, jak VarmiLP vypadá. Konečně se však rozhodl odhalit svou identitu a exkluzivní rozhovor nejen o odhalení naleznete zde. Varmiho můžete sledovat od sedmé hodiny ranní.  Profesionální Fortnite scénu zastoupí Wraxx. Jeho pohled na odhad nové mety rozhodně stojí za to.

Na Twitchi můžete také sledovat Martina „MGFitman“ Gabka. O jeho cestě za sny se nedávno rozpovídal i pro portál PLAYzone. Na jeho streamu můžete sledovat novinky z nové sezóny už od dopoledních hodin. 

Po zapnutí serverů můžeme podívat na Alkana, kterého snad netřeba představovat. Streamuje a tvoří videa na YouTube již od samého vzniku hry. Poslední dobou prozkoumává a testuje novou sezónu na svém druhém kanálu na YouTube, kde je poslední dobou opět více aktivní a dělá tak svým fanouškům velkou radost.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.