Přejít k hlavnímu obsahu

Pozor na cestu! Streamerka během živého vysílání spadla do díry

12. 3. 2023 | 10:35 Twitch
Živé vysílání je mezi diváky možná oblíbený formát, nicméně občas se mohou stát nepředvídatelné věci. Pokud vysíláte mimo bezpečí svého domova, je o to důležitější věnovat pozornost svému okolí. Jinak můžete dopadnout jako streamerka, která uprostřed živého vysílání spadla do díry. Naštěstí se nezranila nijak vážně, vše mohlo dopadnout mnohem hůř.
Pozor na cestu! Streamerka během živého vysílání spadla do díry a zranila se
Pozor na cestu! Streamerka během živého vysílání spadla do díry a zranila se
Zdroj: Jinnytty Twitter

Oblíbená streamerka, již na Twitchi sleduje takřka 900 tisíc followerů, s přezdívkou „Jinnytty“ prožila nepříjemný incident během nedávného live streamu při procházce indonéskými ulicemi na ostrově Bali.

Stream začíná nevinně, streamerka vysílá a baví se spolu se svými diváky. Náhle jí vypadne telefon z ruky a obecenstvo zhruba půl minuty neví, co se stalo. Pak se Jinnytty konečně objeví a ukáže díru, do které nešťastně spadla. „Sem jsem spadla. Sakra jsem spadla. To je hrozně nebezpečný,“ okomentuje.

Na klip zachycující osudný okamžik se můžete podívat níže. 

Naštěstí se nijak vážně nezranila a odnesla si jenom pár odřenin díky tomu, že se jí podařilo zachytit za okraje díry. Zdá se však, že Jinnytty smůla pronásleduje na každém kroku, neboť tohle není první „nehoda“, která ji potkala. V minulosti jí během vysílání sebral z ruky telefon motocyklista nebo její dvorek vzplál během grilovačky. 

Nehody během livestreamů nejsou nic nového. Jedné streamerce například během vysílání vzplály vlasy, zatímco jiná spadla do bazénu i se svým drahým počítačem.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Twitch, fail