Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě nové kolekce skinů se blíží. Dočká se nejen Anubis, ale i Tuscan

14. 3. 2023 | 11:54 Counter-Strike 2 Update hry
Známý informátor s přezdívkou Gabe Follower přišel o víkendu s informací, že vývojáři CS:GO začali dávat dohromady nové skin kolekce. Kromě Anubisu, u něhož se to očekává kvůli dropům na pařížském Majoru, by mělo dojít i na Tuscan. Jaké skiny tentokrát vyberou?
Spirit of Anubis
Spirit of Anubis
Zdroj: Mad Polygon / Valve

Na každém Majoru mohou hráči získávat suvenýry ve formě speciálních skinů z kolekce dané mapy, na které jej šťastně opatřili. Co jedna mapa, to unikátní kolekce předmětů. Nejnovější přírůstek do kompetitivního map poolu ještě vlastní sbírku kosmetických předmětů nemá, práce na výběru skinů ale již započaly. Pevné místo si ve hře ale získá nejen Anubis, ale podle všeho také Tuscan. Tuto skutečnost naznačily už dřívější úniky informací o tom, že Valve zaplatilo tvůrcům obou map totožnou odměnu ve výši 150 tisíc dolarů.

Nejnovější kolekcí u kompetitivních map byla The Ancient Collection, jejíž jediný skin červené vzácnosti nese název Welcome to the Jungle. Vývojáři se snaží vybírat od komunitních tvůrců kousky, které k dané mapě pasují, a ani tentokrát by to nemělo být jinak. Žádných vlastních výtvorů od Valve se nedočkáme, komunitní tvorba je však dostatečně rozmanitá. Kdo bude pro kolekci vybrán, ten obdrží jednorázovou odměnu, jak bývá zvykem. Není tomu jako u krabic, kde tvůrci získávají podíl na celkových výnosech.

Ve hře v současnosti najdeme dva skiny s tématikou mapy Anubis. Judgement of Anubis na neoblíbený PP-Bizon je ve hře již sedm let, Legion of Anubis pro AK-47 v létě oslaví tříleté výročí od přidání do hry. Oba ale patří do kolekcí dané doby, jde tak spíše o ukázku, jakým směrem by třeba Valve mohlo jít. Barevně by se kolekce měla ladit do prachově zlaté, co byste řekli například na tento Glock neboli Spirit of Anubis?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.