Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA slaví! FUT Birthday přijde se swapy i speciálními Ikonami

22. 3. 2023 | 13:06 EA SPORTS FC 24 Preview
Tradiční akce FUT Birthday se blíží. V pátek 24. března začíná populární promo oslavující počátky fotbalové pecky od EA Sports. Poslední FUT Birthday historie slibuje pořádnou porci contentu včetně speciálních swapů, nových karet Ikon i dalších SBC.
FUT Birthday
FUT Birthday
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Žetony, žetony a znovu žetony. Tak nějak bude od pátku 24. března vypadat FIFA 23. S promem FUT Birthday totiž do fotbálku z dílny EA Sports dorazí další swapy, během nichž budou hráči moci vyměnit získané žetony za speciální odměny.

„Tokenů“ bude 30, ten první darovali vývojáři hráčům zadarmo. Hlavním zdrojem budou objectivy jako First Owner Fiesta nebo Silver Stars. Samozřejmostí je další nálož SBC. Kromě žetonů budou k mání také speciální karty.

EA Sports pokračují v trendu letošního ročníku a s FUT Birthday vydají Ikony v tématice proma. Podle leakerů se mohou hráči těšit na luxusní kartu brazilského křídelníka Jairzinha. Ten patří mezi nejoblíbenější fotbalisty FIFA 23. Za jeho FB kartu se bude platit zlatem.

Druhá kvalifikace

Špatně nevypadá ani francouzský sniper Eric Cantona. Třetím odhaleným hráčem je španělský záložník Pedri, na loading screenu leakují EA Sports kartu George Besta a s největší pravděpodobností João Félixe.

Odměny za FUT Birthday Swaps budou oficiálně oznámeny až 27. března. Několik z nich odhalili ještě před EA Sports insideři na Twitteru.

FUT Swaps odměny:

  • 3 žetony - Hráč FUT Birthday, tým 1
  • 10 žetonů - 85+ x10 pack
  • 84+ x3
  • 85+ x5
  • 84+ x7

Bonusové žetony budou dostupné v obchodě. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).