Přejít k hlavnímu obsahu

Loučení se CS:GO. V sobotu byl překonán další historický rekord

26. 3. 2023 | 10:10 Counter-Strike 2 Gaming
Komunita hry Counter-Strike šílí. V sobotu dokázali v jednu chvíli hráči překonat hranici 1,5 milionů aktivních uživatelů. Všichni jsou zvědaví, zdali dostali přístup k pokračování jejich oblíbené série a zároveň se chtějí s Global Offensive řádně rozloučit.
CS:GO překonalo počet aktivních hráčů v jednu chvíli
CS:GO překonalo počet aktivních hráčů v jednu chvíli
Zdroj: Twitter.com

Jedna z nejpopulárnějších her všech dob, Counter Strike: Global Offensive, je momentálně na vrcholu. Dlouho očekávané pokračování této legendární série Counter-Strike je tu a s ním se vrátil i neuvěřitelný počet hráčů.

Komunita přesáhla hranici 1,5 milionu aktivních hráčů, vůbec poprvé v historii. Obrovský podíl na tom ale má nadcházející díl, ke kterému dostala vybraná část hráčů předběžný přístup.

V létě tohoto roku má oficiálně vyjít pokračování Counter-Striku, které bude, podobně jako CS:GO, zdarma. Bude se v podstatě jednat o přepracování již dlouho trvajícího CS:GO (přepracované mapy, přestřelky a nový systém kouřových granátů).

Momentálně probíhá beta testování pro hráče, kteří splňují potřebné požadavky, postupem času se toto číslo bude jistě zvyšovat. Mezi testery patří i profesionální hráči a streameři, kteří poskytli většinou pozitivní zpětnou vazbu. Obecně sklidila nacházející verze hry spíše nadšené recenze.

„Jsem opravdu nadšený z budoucnosti Counter Striku, když vidím Counter Strike 2,“ sdělil fanouškům profesionální hráč Twistzz„Je to nádhera, tahle hra bude úžasná,“ doplnil další hráč z profesionální scény f0rest na svém Twitch streamu.