Přejít k hlavnímu obsahu

Counter-Strike ve filmovém zpracování? Sběratelé ukazují své poklady

27. 3. 2023 | 15:38 Counter-Strike 2 Zajímavost
Film z prostředí Counter-Striku? Není problém. Seskupení sběratelů „nosí po kapsách“ ty nejvzácnější CS:GO předměty a nebojí se svými kolekcemi pochlubit v co největší kráse.
Vzácná provedení AK-47 | Case Hardened
Vzácná provedení AK-47 | Case Hardened
Zdroj: Valve / 珍品会

Counter-Strike již od svého prapočátku není jen o hraní samotném. Už před mnoha lety začaly vznikat první zábavné kompilace, fragmovies či jiná propracovaná videa. Styl se oproti dobám kultovní verze CS 1.6 vyvíjí, spousta tehdejší tvorba však dodnes patří k ikonickým a pro starší hráče velmi nostalgickým kouskům.

S nástupem CS:GO vše bylo pozvednuto na úplně jinou úroveň, čehož je důkazem i video vydané před pár dny. Jedná se o téměř až filmové zpracování Counter-Striku okořeněné o přehlídku skinů. A ne jen tak ledajakých. K vidění jsou jedny z nejvzácnějších předmětů, které vlastní skupina elitních sběratelů.

Celý snímek, který k dnešnímu dni sklidil nespočet pozitivních reakcí, přitom trvá pouze necelé čtyři minuty. I přesto je zřejmé, že práce na něm musela tvůrcům zabrat mnohonásobně více času. Jejich vynaložené úsilí ovšem dokázali ocenit Heroic, streamer FURIOUSSS či tvůrce map FMPONE. A my se k nim přidáváme!

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.