Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči League of Legends si stěžují na Battle Passy. Inspiraci hledají u Fortnite

28. 3. 2023 | 10:12 League of Legends Gaming
Hráčská komunita League of Legends prosí Riot Games o změnu Battle Passu. Od roku 2018, kdy vyšel úplně první systém Battle Pass, se prý pramálo změnilo. A když už, tak k horšímu. Fanoušci doporučují Riotu, aby si vzal inspiraci z Fortnite, kde je podle nich mnohem více exkluzivního i zajímavějšího obsahu.
League of Legends
League of Legends
Zdroj: leagueoflegends.com

Battle Pass systém ve hře League of Legends je téměř neměnný. Stejný průběh, stejné odměny, jen pár pozměněných skinů. Žádná jiskra. Komunita si celé věci všímá a s posledním eventem došla mnohým trpělivost.

Faerie Court 2023 vypadá naprosto stejně, jako několik předchozích Battle Passů. Mnoho práce s novými eventy Riot Games nemají. „Inspirujte se třeba Fortnitem, ten do Battle Passu dává více herní měny, než kolik jste utratili a je až po okraj naplněný exkluzivním obsahem,“ píší fanoušci na subredittu League of Legends.

Kromě kopírování starého contentu si hráči stěžují také na postupné zhoršování odměn a přibývající problémy. Jen málokdy se stane, že vše kolem eventu v League of Legends funguje správně.

It's kind of sad that EVERY pass is the same, just copy/paste new skins and icons into it - yet EVERY pass has new issues or is made worse for the Community.
by u/beta4blackdick in leagueoflegends

Ukazují například na fakt, že Battle Pass ve Fortnite je každou sezónu naprosto jiný a je v něm tolik exkluzivního obsahu, že nové skiny a novinky do hry nikdy neomrzí.

Zároveň si je komunita vědoma ale toho, že jelikož je League of Legends společně s hrou Dota 2 jedinými MOBA hrami na trhu, změny se v tomto ohledu nejspíše hráči nedočkají.

Vývojáři z Riot Games slibovali změnu, ta nepřichází. Dočkáme se ještě v letošním roce svěžího Battle Passu?