Přejít k hlavnímu obsahu

Čtveřice postupujících. Ve Vodafone PLAYzone Areně se utkají Sampi i ex-ENTERPRISE

3. 4. 2023 | 15:44 Brawl Stars Reportáž
Otevřené kvalifikace Galaxy Gaming Live v Brawl Stars jsou minulostí. Ze 44 celků vykrystalizovala nejlepší čtveřice, jež se utká ve Vodafone PLAYzone Areně o celkový prize pool 53 tisíc korun. Úspěšní byli silní Sampi, svou šanci nepromarnili ani ex-ENTERPRISE nebo Gardeners.
Galaxy Gaming Live
Galaxy Gaming Live
Zdroj: PLAYzone

Brawl Stars turnaje se po několikaměsíční odmlce znovu ukázali na PLAYzone. V rámce Galaxy Gaming Live se dvou otevřených kvalifikací přihlásily před čtyři desítky mančaftů. Z těch mohla jen nejlepší čtyřka postoupit na offline finále.

Prvního turnaje se zúčastnily i dva z elitních domácích celků. Sampi, šampioni a dvojnásobní vicemistři MČR, i v roce 2023 ukazují svou kvalitu a za čtyři kvalifikační BO3 neztratili jediný bod. S přehledem si tak dokráčeli pro postup.

Cesta ex-ENTERPRISE do top 2 byla o něco náročnější. V semifinále proti Esonty ztratili, celkově však sérii vyhráli 2:1 a nejdůležitější krok zvládli úspěšně.

Asphalt 9

Druhá kvalifikace, jež se odehrála v sobotu 1. dubna, byla o poznání vyrovnanější. V konkurenci se nakonec prosadili mančafty Gardeners a Aurora Angels. Ty tak doplní Sampi a ex-ENTERPRISE na pražském vyvrcholení turnaje.

Finále Gaming Galaxy Live je na programu 16. dubna v pražské Vodafone PLAYzone Areně. Hrát se bude ve dvou mobilních hrách - Brawl Stars a Asphalt 9. Závoďáci před sebou mají ještě jednu kvalifikaci, které se můžeš zúčastnit i ty.

Hrdým sponzorem akce je společnost Samsung, která přináší inovace nejen pro epický mobilní gaming. Objev novou dimenzi mobilního hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).