Přejít k hlavnímu obsahu

Ultimate Team bez přestupového trhu? EA Sports údajně testují novinku

4. 4. 2023 | 15:25 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Nová éra fotbalových her od EA Sports se blíží. Spojení s federací FIFA skončí a společnost stojící za legendární sportovní sérií se vydá novou cestou. EA Sports FC nabídne spoustu novinek, jednou z největších by ale mohlo být kompletní překopání přestupového trhu. Vývojáři údajně testovali i možnost bez jakéhokoli transfer marketu.
Přestupový trh ve FIFA 23
Přestupový trh ve FIFA 23
Zdroj: pushsquare.com/

Leaker FUTZone přišel s další novinkou, která by dle něj mohla dorazit až do připravované pařby EA Sports FC. Podle informací, jež sdílel na Twitteru, testují vývojáři ze slavné společnosti možnost Ultimate Teamu bez přestupového trhu. Důvodem má být dlouho trvající problém kolem zakázaného prodávání FIFA mincí.

EA Sports údajně zkouší dvě verze. Jedna je úplně bez „přestupáku“, druhá je velice podobná té z FIFA Mobile. O pravděpodobnosti EA Sports FC bez přestupového trhu lze jen spekulovat, nic totiž není 100%. Jedno je však jisté - drtivá většina komunity by byla se změnou velice nespokojena.

Nezávisle na vývoji s trhem by měla být SBC v EA Sports FC neprodejná. Celkově se EA Sports především v současném ročníku odklánějí od prodejných balíčků a odměn.

Nejznámější leaker Fut Sheriff na svém Twitteru označil informace za falešné. Nic podobného údajně vývojáři netestují.

EA Sports FC

Novinek a změn má být v EA Sports FC spousta. Vývojáři mimo jiné chystají i nové Ikony a Hrdiny. Minimálně by mělo jít o 25 nových karet. Ty ocení fotbalisty, kteří se zapsali do historie oblíbeného sportu.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

Konkurencí bude pro EA Sports FC kromě eFootballu také titul od samotné FIFA. Gianni Infantino věří, že právě výtvor fotbalové federace bude tím nejlepším a FIFA bude nadále na trhu dominovat. „Nová hra FIFA bude pro každého mladého člověka vždy tím nejlepším herním zážitkem,“ prohlásil švýcarský funkcionář.

S FIFA od EA Sports se můžeš rozloučit v rámci MČR FIFA powered by Hyundai. V úterý 11. dubna se odehraje poslední otevřená kvalifikace celého ročníku, tak neváhej a zapoj se!

Zdroj: Twitter
Štítky: fifa, EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).