Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports FC: Online kariéra i upravené balíčky. Bude hra zdarma?

29. 3. 2023 | 09:00 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Konec éry EA Sports FIFA se blíží. Fotbalová pařba od vývojářů z Electronic Arts bude od příštího ročníku přejmenována a nabídne spoustu změn a novinek. O první informace se na Twitteru podělil leaker FUTZone, jenž hovoří o online kariérním módu i obměněné VOLTĚ.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: YouTube

Po necelých třiceti letech skončí příběh EA Sports FIFA. Legendární fotbalová pařba obleče v roce 2023 nový kabát - EA Sports FC. Důvodem je ukončení spolupráce mezi herním vývojářem EA Sports a asociací FIFA. Podle informací FUTZone vyjde nová pecka tradičně na podzim (září/říjen).

Zvěsti o tom, že by hra mohla být zdarma, jsou podle FUTZone a dalších leakerů mylné. Za EA Sports FC si podle všeho zaplatíme. Stejně jako v minulých letech za FIFA.

Konečně bychom se měli dočkat i online kariérního módu. K dispozici budou reálné kluby i možnost tvorby vlastních celků. Za jedno přestupové okno by mělo být dostupných maximálně pět transferů.

Jednou z největších změn by měly být „dynamické balíčky“. Čím více balíčků hráči otevřou, tím větší by měla být jejich šance na lepší kartu. Procentuální šance by měla být pro hráče viditelná.

Smlouva

Konkurencí bude pro EA Sports FC kromě eFootballu také titul od samotné FIFA. Gianni Infantino věří, že právě výtvor fotbalové federace bude tím nejlepším a FIFA bude nadále na trhu dominovat. „Nová hra FIFA bude pro každého mladého člověka vždy tím nejlepším herním zážitkem,“ prohlásil švýcarský funkcionář.

S FIFA od EA Sports se můžeš rozloučit v rámci MČR FIFA powered by Hyundai. V úterý 28. března se odehraje předposlední otevřená kvalifikace celého ročníku, tak neváhej a zapoj se!

Štítky: fifa, EA Sports FC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).