Přejít k hlavnímu obsahu

Známé tváře jsou zpět. Kdo provede diváky finále turnaje o 64 000 Kč?

Gaming Galaxy Live, turnaje ve dvou z největších pecek, finišuje. Soutěž o 64 000 Kč vyvrcholí v neděli 16. dubna ve Vodafone PLAYzone Areně. O zážitek však nepřijdou ani fanoušci, kteří na pražský Chodov nedorazí. Celý event totiž bude vysílán živě na Twitchi PLAYzone a chybět nebudou známá jména herní komunity.
Představení komentátorů
Představení komentátorů
Zdroj: PLAYzone

Moderátorské pozice se ujme Ondřej „Skeri“ Škeřík. Toho mohou fanoušci znát i díky jeho účasti na Samsung MČR v mobilních hrách, kde často moderoval a komentoval zápasy mezi těmi nejlepšími domácími mančafty.

Po jeho boku se objeví Richard „Richie“ Jarošík, Martin „Makabu“ Kaifer, Marek „MarkomanTv“ Harvan a Petr „Byrty“ Byrtus. Také mezi komentátory lze najít jména, jež se proslavila na MČR.

Turnaje Galaxy Gaming Live se zúčastní čtyři týmy v Brawl Stars a čtyři jednotlivci v Asphalt 9. Mezi mančafty nebudou chybět Sampi nebo ex-ENTERRPISE, auta pak budou prohánět Kingzone nebo MifiFimiCZ.

Nedělní soutěžení začíná od 12:30. První bude na řadě Asphalt 9, následovat bude Brawl Stars.

Talent tým Galaxy Gaming Live:

Ondřej „Skeri“ Škeřík - moderátor
Richard „Richie“ Jarošík - komentátor
Martin „Makabu“ Kaifer - komentátor
Marek „MarkomanTv“ Harvan - komentátor
Petr „Byrty“ Byrtus - komentátor

GGL

Kromě turnaje Galaxy Gaming Live o 64 000 Kč v Asphalt 9 a Brawl Stars se návštěvníci VPA v neděli 16. dubna mohou těšit na známé influencery. Do Areny dorazí Jakub Destro, sourozenci Tom a Lea a v neposlední řadě 90's kiddo.

Pro fanoušky bude připravený program v tématice Robloxu, Pokémonu a Brawl Stars včetně dalších aktivit. Podpisy, fotografie i pokec na různá témata s již zmíněnými influencery jsou samozřejmostí.

Hrdým sponzorem akce je společnost Samsung, která přináší inovace nejen pro epický mobilní gaming. Objev novou dimenzi mobilního hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).