Přejít k hlavnímu obsahu

Top Twitch streamer zabanován! Důvodem má být chování v GTA

19. 4. 2023 | 13:15 Twitch
Jeden z nejpopulárnějších streamerů na platformě Twitch byl zabanován. O důvodu, proč má Kai Cenat zakázáno vysílat, spekulovala celá scéna. Podle zdrojů blízko portálu Dexerto byl slavný streamer zabanovaný kvůli simulované sexuální aktivitě v GTA.
Top Twitch streamer zabanován! Důvodem má být chování v GTA
Top Twitch streamer zabanován! Důvodem má být chování v GTA
Zdroj: Twitch/YouTube

Budoucnost Kaie Cenata na Twitchi má další trhlinu. V posledních dnech a týdnech se často hovoří o přechodu top tvůrců včetně Cenata z Twitche na konkurenční platformu Kick. Pondělní ban, jež je pouze dočasný a není známo, jak dlouho potrvá, by mohl být poslední kapkou.

Šokující ban byl pro mnohé obřím překvapením. Nikdo netušil, co se vlastně stalo. Hojně se spekulovalo o možných důvodech, které stály za tím, že byl americký streamer zabanován.

S možným vysvětlením přišel web Dexerto. Kai Cenat se měl zapsat na černou listinu Twitche kvůli „opakované explicitní simulované sexuální aktivitě v GTA“.

Nešlo by o první ban podobného typu na Twitchi. Podobný problém měl v minulosti také kontroverzní streamer Adin Ross. RP streamy v GTA už dostaly nejednoho tvůrce.

Twitch sklízí další vlnu kritiky. Kromě banů pokračují i diskuze ohledně rozdělení provizí, streameři se čím dál častěji dívají směrem jedné z nejnovějších streamovacích platforem- Kick.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Twitch, Kai Cenat, BAN
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).