Přejít k hlavnímu obsahu

Vedlejší účinky chemoterapie? Kyedae je o krok napřed, streameři ji podporují

22. 4. 2023 | 10:31 Lifestyle
Streamerka Kyedae prozradila zhruba měsíc zpátky, že ji byla diagnostikovaná rakovina. V současné době se léčí skrze chemoterapii a na streamu o ní otevřeně mluví. Před pár dny si dokonce sama oholila hlavu společně s kamarádkou a streamerkou 39Daph, která ji přišla podpořit. Komunita Kyedae podporuje jak může a chválí její nový vzhled.
Kyedae s 39Daph si oholili společně hlavu do hola
Kyedae s 39Daph si oholili společně hlavu do hola
Zdroj: Twitter.com

Zhruba před měsícem streamerka Kyedae Shymko oznámila, že jí byla diagnostikovaná rakovina. Před pár dny se společně s její kolegyní a velmi dobrou kamarádkou rozhodla ostříhat téměř dohola. Odhodlala se k tomu poté, co jí po chemoterapii začaly vypadávat vlasy a tak si je chtěla na živém vysílání ostříhat na krátko, než o všechny přijde.

Kyedae na svém streamu o rakovině několikrát otevřeně mluvila a svým zvídavým fanouškům také blíže popisovala postup při chemoterapii. Zdůrazňovala také, že nechce, aby se k ní lidé chovali jinak jen kvůli tomu, jak na tom v momentální situaci je.

Streamerka 39Daph přišla svojí velikou kamarádku podpořit na stream tím, že si společně s Kyedae oholila hlavu do hola. Později daly obě streamerky na své účty na Twitteru fotky z procesu, které sklidily velmi kladné ohlasy a povzbuzující zprávy o tom, že komunita tu pro Kyedae vždy je.

Den poté, co se obě nechaly oholit do hola proběhla diskuze, ve které shrnují své pocity z nových vzhledů. 39Daph je vděčná za to, že má skvělý tvar hlavy pro její nový vzhled. Na duhou stranu Kyedae vysvětlila, že holení hlavy nevysílala živě, protože nechce z něčeho takového profitovat. Komunita streamerce fandí a chválí její nový vzhled.

Podporu streamerské kolegyni vyjádřil i Mizkif. Ten si hlavu oholil během živého vysílání.

Zdroj: Gamerant.com
Štítky: Kyedae, rakovina