Přejít k hlavnímu obsahu

Matejs vyhrál poslední zastávku MČR FIFA powered by Hyundai. Seron druhý, Mrkyy bere bronz

22. 4. 2023 | 15:42 EA SPORTS FC 24 Live coverage
Víkend před velkým finále MČR FIFA powered by Hyundai patřil poslední online zastávce sezóny. Ze svých domovů a klubových prostor se před diváky na Twitch streamu PLAYzone představili ti nejlepší domácí borci. Vítězství si připsal Matěj „Matejs“ Dunka, jenž ve finále porazil Dominika „Seron“ Čermáka.
Hateris a Seron ve Vodafone PLAYzone Areně
Hateris a Seron ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Finále - Seron 4:5pp Matejs (2:1, 2:3)

Přesně tak by měl vypadat finále největších domácích FIFA turnajů. Duel mezi Seronem a Matejsem nabídl osm branek, drama do posledních vteřin a nakonec penaltový rozstřel o všechno.

Svou bojovností dokázal sparťanský reprezentant minutu před koncem vyrovnat, nakonec ale stejně odešel poražený. Penalty zvládl lépe hráč Entropiqu a raduje se z triumfu.

O 3. místo - MarioOoso99 3:5 Mrkyy

Michal „Mrkyy“ Mrkos půjde do finálového turnaje MČR FIFA powered by Hyundai z prvního místa. Rozhodl o tom právě díky třetímu místu z poslední online zastávky. V zápase o bronz přehrál mladík v dresu Sampi Maria „MarioOoso99“ Gumbrešta 5:3.

Mrkyy 3:10 Seron (0:3, 3:7)

Duel mladých hvězd. Mrkyy a Seron, dva medailisté ankety TCL eFotbalista roku 2022, měli předvést vyrovnaný boj. Jenže sparťanský reprezentant byl proti. Seron vstřelil hned deset branek. Boj o celkové první místo je tak stále otevřený!

Matejs 7:5 MarioOoso99 (3:0, 4:5)

Bratrovražedný souboj hráčů Entropiqu přinesl gólovou přestřelku. Kvalitami podobní borci se utkali v rámci semifinále online zastávky MČR FIFA powered by Hyundai. Od začátku měl navrch Matejs, ani silný finiš MarioOosa nestačil na obrat.

Seron 7:2 Pan_Peca (3:2, 4:0)

Jako na horské dráze. O favoritovi utkání bylo jasno, začátek série ale lépe zvládl Pan_Peca. Jedno z největších překvapení posledních měsíců šlo do vedení 2:0 a zatápělo Seronovi. Ten ale rychle vyrovnal a následně přejel svého soupeře.

Mrkyy 4:2 T9Laky (2:0, 2:2)

Nejvyrovnanější zápas dosavadního sobotního programu muselo rozhodnout prodloužení. Michal „Mrkyy“ Mrkos a Lukáš „T9Laky“ Pour se rvali až do posledních chvil, úspěšnější byl nakonec mladší z obou borců.

MarioOoso99 7:2 Caster (3:0, 4:2)

Roli favorita jasně potvrdil Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt. Hráč Entropiqu navázal na vynikající výkon svého kolegy Matejse a postoupil do semifinále online zastávky MČR FIFA powered by Hyundai. Sparťan Martin „Caster“ Štěpán neměl šanci a s turnajem se loučí.

CptKubajz 2:5 Matejs (1:4, 1:1)

Duel mezi dvěma top útočícími borci byl rozhodnut po luxusním nástupu Matěje „Matejs“ Dunky. Ten si hned v prvním utkání BO2 série vytvořil třígólový náskok, který už si následně s přehledem pohlídal. Matejs postupuje do semifinále, CptKubajz končí.

Harmonogram
09:15CptKubajz2:5Matejs
10:00Caster2:7MarioOoso99
10:45Mrkyy4:2T9Laky
11:30Seron7:2Pan_Peca
12:15Matejs7:5MarioOoso99
13:00Mrkyy3:10Seron
13:45MarioOoso993:5Mrkyy
14:30Seron4:5Matejs

Spolu s poslední zastávkou se na Instagramu uskuteční také parádní soutěž s herni-kupony.cz. Pokud chceš i ty zkusit svoje štěstí, stačí lajknout příspěvek, sledovat profil mcr.gg, označit pod postem kamaráda a napsat svou oblíbenou příchuť Pringles.

Ve hře je balíček obsahující Football Flick Urban Skills Training Rebounder, pomocníka pro fotbalisty, se kterým posuneš svůj trénink na vyšší level, set 3x Pringles a poukázka do PlayStation Store v hodnotě 600 Kč.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).