Přejít k hlavnímu obsahu

Otevírání beden nezastavuje. Nové Anubis kolekce bylo otevřeno již více než 5,5 milionů kusů

26. 4. 2023 | 20:34 Counter-Strike 2 Zajímavost
Rekordní počty otevřených beden pokračují a Valve přilívá olej do ohně. Díky nové kolekci k mapě Anubis si totiž přišli na pořádné terno. Za necelé dva dny bylo otevřeno více než 5 milionů krabic a nic nenasvědčuje tomu, že by tomu bylo v následujících dnech jinak.
Kolekce Anubis
Kolekce Anubis
Zdroj: Valve

Popularita skinů stále roste a jediný způsob, jak jich dostat do oběhu více je otevírání bedniček, jenž je ukrývají. To v dnešní době platí dvojnásob. V posledních měsících dokázala komunita beden otevřít rekordní počet, krabice tak rostou až neuvěřitelně na ceně, protože jich ubývá více, než přibývá. Za první kvartál tohoto roku šlo celkem 90 milionů kusů a vypadá to, že takto vysoké hodnoty budeme vídat i nadále.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Své vlastní kolekce se totiž konečně dočkala i nejnovější mapa v kompetitivním map poolu. S kolekcí Anubis přibylo ve hře 19 nových skinů, kterých se komunita zřejmě nedokáže nabažit. Jen za necelé dva dny, co je tato bedna součástí CS:GO, byla otevřena zhruba již 5,5milionkrát a zde s milionovými sumami nekončíme.

Valve si ročně přijde na nemalé peníze především z prodeje klíčů. Pro lepší představu lze tuto částku demonstrovat právě na Anubis kolekci. Díky ní si totiž Valve za pouhé dva dny vydělalo neuvěřitelných 234 milionů korun a je jisté, že v podobném duchu se nákupy a otevírání ponesou i v dnech následujících.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.