Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS postupují do čtvrtfinále! Jak se dnes zadaří Sampi.Tipsport?

28. 4. 2023 | 10:04 Counter-Strike 2 Preview
CCT Central Europe pokračuje vyřazovací částí. Osm nejlepších týmů swissu, mezi nimiž najdeme i dva zástupce česko-slovenské scény, vykročilo do boje proti pozvaným celkům.
Sampi.Tipsport na Tipsport CS:GO Praha
Sampi.Tipsport na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Hned druhý osmifinálový zápas CCT Central Europe Series 6 se týkal SINNERS. Liberečtí hříšníci na úvod předchozí fáze prohráli, ale od tebe se vezou na vítězné vlně. Zastavit se nechtěli ani proti Švédům z GODSENT, kteří se nachází v TOP 50 světového žebříčku. Čekal je souboj se jmény jako Plopski či draken.

Série začala na Overpassu, kde na dobrou formu navázal hlavostřelec Simon „KWERTZZ“ Horák. Hříšníci vytvořili za CT stranu neprostupnou zeď a po výhře 16:9 šli do vedení. Za obranu se dařilo i na Ancientu, který zvolil soupeř. Švédové sice po změně stran začali dotahovat, ale SINNERS se ubránili a postupují dále.

Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Po dlouhém půstu bez čisté výhry se hříšníkům podařilo potřetí v řadě zvítězit poměrem 2:0. Po posledním zásahu do sestavy to týmu začíná šlapat. Za první den play-off jsou navíc jediným kvalifikovaným týmem, který vyřadil pozvaný. Ve čtvrtfinále vyzvou vítěze duelu Spirit Academy vs. Copenhagen Flames.

Osmifinálové kolo pokračuje v pátek, kdy se také ukáže jeden hříšník. David „forsyy“ Bílý totiž vypomůže slavné americké organizaci Evil Geniuses. Zajímavý bude také od 19:00 duel Sampi.Tipsport proti ruské sestavě 1win, která je druhým nejvýše nasazeným týmem turnaje. Sampi se ale určitě nevzdají bez boje.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.